Miért lehet ez velem? (bővebben lent)
fogalmazásért, és esetleg kihagyott betűkért előre is elnézést kérek:)
az utóbbi időben (március óta) történnek velem furcsa dolgok. Elején nem érdekeltek, mert hát, 16 éves vagyok és biztos a hormonok, de már kezdek saját magamtól félni.
Nem is tudok hogyan magyarázzam el ezt így. Sokszor megfájdul a fejem, amikor akár ehy templom mellett is elmegyek, vagy ha a győri káptalan dombon vagyok. Lazán fel emelek annyi súlyt amin nemrég még megyszakadtam mire sikerült ( nem lehet gyakorlat kérdése, mert ezt eddig csak kétszer csináltam)
futásnal két iskola kört tudtam lefutni, és már kiköptem a tüdőmet, most meg lehagyva mindenkit futok akár 15-öt is (túlzás nélkül)
van amikor jön egy heppem és begurulok, és olyan agresszív vagyok hogy magamtól félek már, aztán eddig én voltam a legnyugalmasabb ember szinte a csaladban és a baráti társaságban, aztán mostanában nem lehet le állítani, annyira hiperaktív vagyok. Ugyanúgy iszom sok vizet, de a kaját egyáltalán nem kivánom.
és volt sokszor olyan is, hogy amikor egyedül voltam a sötétben, olyan furán égni keztem bellűlről, hogy elbőgtem magam, és egy barátommal is amikor sétáltam a városban egyik éjszaka szintén ez volt.
Este amikor nagy nehezen elfáradtam, úgy fekszek le hogy ezerrel dobog a szívem és kapkodok levegőért. Egyik barátnőmnek elmeséltem ezt, de ő csak poénkodott, hogy nem kene cuccoznom, aztan még cigizni sem cigizek, nem hogy ilyen szarokkal tegyem tönkre a szervezetemet.
Segítséget előre is köszönöm, és kérlek csak normális válaszok jöjjenek.
A hirtelen (és drasztikus) személyiségváltozás hátterében valóban állhat megszállás is. Ha az az időpont körül, amikor mindezek elkezdődtek, még kiegyensúlyozatlan lelki (és/vagy testi) állapotban is voltál, akkor az okát is megtaláltuk. A körülöttünk lévő szellemi lények energiáért és különböző vágyaik, szükségleteik kielégítéséért szállnak meg még fizikai testben élő személyeket, de csak abban az esetben tudják ezt megtenni, ha a célszemély ezt engedi. Ha gyengült az aurája. Ez pedig egy mentálisan, lelkileg gyengült állapotban fordulhat elő. E lelkünkre leselkedő veszély hasonló, mint a testünkre nézve a vírusok például. Folyton körülöttünk vannak és folyton keresik a "használható" gazdatesteket, de egész addig mint sem tudnak elérni, amíg az immunrendszerünk erős.
Így ez esetben az erős aura a kulcs, a kiegyensúlyozott, nyugodt lelki állapot.
Ha valóban megszállás történt, akkor ezt az állapotot mindenképpen el kell érd és fenn kell tartsd. Továbbá el kell küldened a megszálló szellemet, rá kell bírd (akár gondolattal is), hogy menjen át a fénybe, jobb lesz így neki is és neked is. Ha ez nem megy magadtól, akkor megbízható szakember segítségét kell kérned.
Természetesen nem biztos, hogy megszállás történt. Előfordulhat, hogy csupán egy olyan időszakodat éled, amikor hatalmas tenni vágyás lett benned, hirtelen hatalmas energiára tettél szert. A hormonok is érdekes dolgokat tudnak művelni a kamaszkor körül, mint testi, mint lelki értelemben. Lázadás, túlzott önbizalom, túlzott élethajhászás s ennek eredményeképpen az átmeneti kiégés jelei.
Bármelyik eset is áll fenn, a legtöbbet, mint írtam már, azzal tudod elérni, ha kiegyensúlyozott testi és lelki életre térsz át, s ami még fontos lehet, hogy mindig légy ura önmagadnak. Sose veszítsd el saját magad fölött a kontrollt.
igen, csaj vagyok, es koszonom a normalis valaszokat,megfogadom mindent.
kedves 16 eves srac, pialni nem szoktam, a faeagatlansagidat elnezve, akkor is egek amikor nem mensizem es ennek a habi ciklusnak nem a vele jaroja ha bellul eg az ember 😇
Én is voltam így. Nem vagyok szentfazék, hanem Isten hívő. Azt mondtam magamban: "Ellene mondok a Sátánnak, én a Teremtő Istent szolgálom! Nem kellesz Sátán és nem kell a te "erőd"."
Erre azonnal eltávozott. Mit is éreztem mintha be lennék csípve. Az egész egy pillabat volt. Nem kellett semmi hókuszpókusz meg vallási összejövetel, a szám sem habzott, és nem igért senki montenbájkot. :) Épp egy aluljárón mentem keresztül, amikor ez a "búcsú" lezajlott. Attól fogva minden normalizálódott, elmúltak a különleges ijesztő képességeim mint megérzés meg távoli történések pontos érzékelése. Azt hinné az ember hogy tök jó.. hát nem az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!