Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Amerre járok, mindenhol...

Amerre járok, mindenhol halott madarakat találok az utóbbi időben. Látszódik, hogy macska tette, de én akkor is aggódom, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Nem vagyok babonás, de még nem tapasztaltam ilyet. egyre több halott madarat találok. Nemrég elköltöztünk, de itt is ez a helyzet. Lehet csak elszaporodtak a macskák, de ez akkor is ijesztő...

2017. máj. 11. 06:28
 1/3 anonim válasza:
Nyugodj meg, semmilyen földöntúli veszély nem leselkedik rád, valószínűleg van pár igen aktív makka a környéken :) szegény madarak ...
2017. máj. 11. 07:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtatást! Nem ez szokott lenni az első gondolatom, de csak ma három új madár tetemet találtam kutyasétáltatás közben és eddig bírta a racionális gondolkodásom. Én is nagyon sajnálom őket :(
2017. máj. 11. 08:25
 3/3 thoomas26 ***** válasza:
Természetesen ez tőled független történések eredménye, de valamiért nagyon felfigyelsz rá. Egyszer vagy kétszer láttad és akár tudat alatt is, de elkezdtél rá tudatosan is figyelni és felfigyelni. S ahol a figyelmed, ahol vannak a gondolataid, ott az energiád. A gondolataink nagyon erős energiák, melyeket kiárasztva magadból, hasonló rezgésű dolgokat vonzhatsz be magadnak. Másfelől amire, akár tudat alatt is, de jobban figyelsz, azt jobban észre is fogod venni. Azokat is észreveszed ilyenkor, melyeket mellett régebben elmentél volna.
2017. máj. 11. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!