Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van itt valaki akinek segített...

Kicsidodó kérdése:

Van itt valaki akinek segített Jézus? (például hogy a "lehetetlenből segített megoldani egy dolgot'

Figyelt kérdés
Köszönöm előre is a válaszokat!
2017. máj. 10. 21:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
#11 Honnan le? A Föld nincs az Univerzum alatt.
2017. máj. 11. 10:30
 12/25 anonim ***** válasza:

"Leszületésed előtt megtervezed az életed főbb körülményeit, s azon élethelyzetek jó részét, melyekkel találkozni fogsz. Annak alapján választasz ki mindent, hogy mi szolgálja a legoptimálisabban a fejlődésedet, illetve aszerint, hogy mit kell megtapasztalj. Leszületsz, ideiglenesen elfelejted mindezt, de a felsőbb éned és segítő entitások irányítani fognak téged az eltervezett utadon és célod felé. "

Persze. A másfél évesen leukémiában meghaló gyermek ezt direkt akarta. Fújj.

2017. máj. 11. 10:31
 13/25 anonim ***** válasza:
igen, sokszor segített, kérdezz bátran.
2017. máj. 11. 15:07
 14/25 thoomas26 ***** válasza:
84%

"Persze. A másfél évesen leukémiában meghaló gyermek ezt direkt akarta. Fújj."

Válaszod arra enged következtetni, hogy a létezést csupán a születés és a halál közé szorítod és úgy próbálod értelmezni azt.

A lelkünk, a felsőbb énünk nem úgy gondolkodik, mint most mi, a "földi eszünkkel". Ő teljes tudatosságában hozza meg a döntéseit, a létezést egészében látva, tudva, hogy a mostani életünk (legyen az csak egy nap, vagy 110 év) csupán egy kis láncszeme a nagy egésznek. Nem úgy ítéli meg egy például egy kisbaba halálát sem, mint mi, hiszen magát a halált sem úgy ítéli meg egyáltalán, mint mi. S ha úgy dönt, hogy másfél évesen véget vet jelen inkarnációjának, azt is okkal teszi.

Kisgyermek halála sok esetben a szülőknek szóló vezeklés - bármennyire brutálisan és embertelenül is hangzik most nekünk mindez.

2017. máj. 11. 15:40
 15/25 anonim ***** válasza:

Nyugodtan következtethetsz arra, hogy a tényekre alapozom a véleményemet, semmi olyasmire, ami elképzelek/tudni vélek/nincs rá bizonyíték.

Úgyhogy ezzel a maszlaggal kezdeni nem lehet semmit. De ne add elő senkinek, akinek valami szörnyűség történik az életében, a saját testi épséged érdekében.

2017. máj. 11. 15:46
 16/25 thoomas26 ***** válasza:
84%

A fizikai világon túli világról ne is várj kézzel fogható bizonyítékot. Ez olyan, mintha például a féltékenység érzését szeretnéd bebizonyítani, képletekkel leírni. A testre gyakorolt hatását bizonyíthatod, megfoghatod, de magát az érzést nem. De annak, aki már érezte életében, nem is kell bizonyíték.

Nem is kívánom senkinek előadni, akinek nincs igénye és/vagy hajlandósága rá, ebben talán félreértettél. Azt sem kívánom, hogy bárki elhiggye mindezt. Azt sem kívánom, hogy bárki emiatt változtasson a világnézetén. A változásnak mindenkinek magában, magától kell elinduljon. Én csupán válaszoltam a kérdésre a saját meggyőződésem, világképem szerint.

S ha valakivel bármilyen szörnyűség történik, természetesen kizárólagos joga eldönteni, hogy miként fogadja el, miként éli meg azt. Hogy megpróbálja valahogyan elfogadni a sokszor elfogadhatatlant, a fentiekbe vetett meggyőződés és/vagy erős hit segítségével, vagy a hagyományos felfogás mellett haladva tönkremegy testileg és lelkileg is és akár egy ronccsá válik. Ez mindenkinek egyéni döntése.

2017. máj. 11. 15:56
 17/25 anonim ***** válasza:
17%

A féltékenység érzése,azt azt kiváltóagyi folyamatok mérhetőek, a személyiségváltozás bizonyított. A leszületni (honnan?!), és az egész litánia csak feltételezés,ha úgy tetszik: kizárólag a fejedben létezik,te képzeled.

2017. máj. 11. 15:59
 18/25 anonim ***** válasza:
Igen Isten segít!Nekem is volt részem benne.S van!Hála legyen az Úrnak!!S ha hiszel benne kérdező jó úton jársz!Ne hagyd,h becsapjanak!A bibliát olvasgasd.Az ige maga Isten s Isten maga az élet!!Közeledj hozzá s ő kegyelmébe fogad! Igazából az ezotériát nemszabadna olvasni,de a kérdésed megláttam,s tudom,h miért is kellet rákattintanom.Az egyik válaszadó az úr álltal válaszolt nekem.Ma tettem fel a kérdést h miérsz szenvedek annyit.S a választ te is olvasgattad!
2017. máj. 11. 20:36
 19/25 anonim ***** válasza:
Közeledj Istenhez s ő közeledni fog hozzád!
2017. máj. 11. 20:38
 20/25 Jézus szolgája ***** válasza:
89%

Jézus előtt nincs lehetetlen,rajtam is sokat segített,és láttam már csodatételeit is.

sőt történt már csodálatos gyógyulás az én imám által is természetesen az ö segítségével.

hit szeretet alázatos szív.

2017. máj. 11. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!