A halott szeretteink, rokonaink, családtagjaink láthatnak minket?
hát erről beszéltem.. lehet nyugodtan takarozni az ilyen idióta alaptalan logikátlan valótlan nyakatekert kitalációkkal..
Mondjam azt, hogy majd meglátod?:)) Nem, nem fogod meglátni mert az élet a létezés a halál meg az ellentétje azaz nemlétezés.. ilyen egyszerü (megszünsz létezni a halál pillanatában) és ezt nem személyeskedésképpen írom :)
Amúgy meg hol gyártják a "lelkeket/szellemeket" vagy nevezd aminek akarod..? hameg nem gyártják sehol akkor már rég hiány lenne belőlluk.. számolj.. (mer "ugye" mindíg átmegy.. elfelejt mindent..) :)
Nem kötekvés! :)
nem vagyok kém, sem a tied. :)
nem korlátoztam senkit semmiben! lehet hinni a mindenféle alaptalan hülyeségtől a tudományos dolgokon át a filmekig:))) meg felőlem a "tegyed ide a kezetet" ;s a "küdöm a pénzenergikat" műsorokig.. mindent el lehet hinni.. mindenki azt hisz amit akar.. ha meg valakit minden maszlaggal be lehet zabáltatni váljon egészsegére!
Mégis, miből gondolja az, aki efféléket kérdez, hogy élő ember TUDJA a választ? A halottak meg ugyebár nem válaszolnak....
Semmiféle bizonyíték nincs arra, hogy létezik túlvilág, és ott a családtagjaink, vagy bárki más láthatna minket. Az viszont tény, hogy eddigi tudásunk szerint az ember az egyetlen élőlény, amelyik TUDJA, hogy meg fog halni, meg fog szűnni, és képtelen ebbe belenyugodni. Ezért ősidők óta azzal a reménnyel biztatja - áltatja... - magát, hogy csak a teste fog meghalni, a lelke valamilyen formában tovább él.
Ma már tudjuk, hogy a halál is egy folyamat; az oxigén híján elhaló agysejtek egy ideig még küzdenek az életben maradásért. Ez lehet a magyarázata a klinikai halálból visszahozottak azonos élményeinek: a fényalagútnak, a békés, megnyugtató melegségnek, az elhunytakkal való találkozásnak és hasonlóknak.
Minden esetre, ha mégis van "odaát", akkor majd ha átérek, feltétlenül szerét ejtem, hogy azt valahogy tudassam a gyakori kérdések olvasóival... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!