Ki az a mára már halott személy, aki neked a legjobban hiányzik?
Ha nem túl indiszkrét még feltennék három kérdést hozzá:
1.Hány évesen halt meg?
2.Mi történt vele?
3.Mikor halt meg? (évszámra gondolok)
Édesapám
75 évet betöltötte
Szepszisben halt meg az intenzív oszályon, 8 hete.
Nagymamám 12 éve halt meg (mai napig nem tudjuk a pontos okát de az orvosok miatt az biztos..) 73 éves volt 2014-ben
épp tegnap álmodtam vele nagyon élethű volt mikor felkeltem sírtam is, mert egy percig meg voltam róla győződve még hogy él aztán tudatosult bennem hogy csak álmodtam
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Még annyit hozzátennék,hogy én mindenkinek pozitívat adok, és sajnálom, ha valakit lepontoznak majd később...
A nagypapám,2010ben halt meg 84 éves korában. Rákos volt,de pár héttel a halála előttig a korát meghazudtolóan jó erőnlétben volt,letagadhatott volna jó pár évet.
Nagyon jó kapcsolatban voltunk, elfogultság nélkül mondom,hogy az egyik legjobb ember volt,akit ismertem. A mai napig sokszor gondolok rá.
1. 46 éves volt
2. Rák
3. 1996.
Kedvenc nagynéném volt. Az ő halála után a nagy család teljesen szétszakadt. (és tényleg nagy családról van szó, egészen pontosan 17 nagynéni/nagybácsi és általuk legalább 50-60 unokatestvér, többi meg másod unokatestvérek)
Leslie Nielsen
84 evesen
Tudogyulladasban
2010
Nagybátyám
50 évesen
Infarktus
2014
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!