Ki az a mára már halott személy, aki neked a legjobban hiányzik?
Ha nem túl indiszkrét még feltennék három kérdést hozzá:
1.Hány évesen halt meg?
2.Mi történt vele?
3.Mikor halt meg? (évszámra gondolok)
Nagymamám 53 évesen. Hirtelen történt, nem volt semmi baja. Aztán egy reggel nem kelt fel. 2006ban történt, 11 éves voltam.
Bár igazából nem tudok választani, hogy ki hiányzik a legjobban. Dédnagymamám 2005ben halt meg, nagypapám pedig 56 évesen 2007ben ment nagymamám után. Ő feladta a küzdelmet a rákkal szemben, miután a felesége meghalt.
Így hárman haltak meg gyors egymásutánban 10-12 éves koromban. Mindhárman ugyanúgy hiányoznak.
Dédnagymamám 99 éves volt
2010-ben halt meg. Öregségi végelgyengülés :(
Unokatestvérem, 7 naposan, agyhártyagyulladás, 2006. Aznap betegedett meg, amikor mentünk volna meglátogatni a kórházban...
Meg a meg nem születettek közül a testvéremet megismerném... Nálam kb. 5 hónappal lenne idősebb, 1995-ben ment el, 6 hetes magzatként...
# 21, és azon, hogy nekem Michael Jackson? Azért mert szerencsés vagyok, hogy senkim nem halt még meg?
Hülyeség ez a pontozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!