Ez lehet a jele annak, hogy ikerláng? Vagy valami más?
Megkérem azokat, akik nem értenek a témához, vagy nem tartják igaznak az ezzel kapcsolatos dolgokat: NE ÍRJANAK!
Minden hozzáértő választ köszönök!
Volt egy plátói szerelmem, nem is igazán szerelem, inkább vonzódás/rajongás, mert nem ismertem teljesen az illetőt. Ennek kb. 1,5 év után, most lett vége (vagy legalábbis sokkal kevésbé intenzív).
Amióta vége van, sokszor van olyan érzésem, mintha valamit elvesztettem volna, ilyen üresség, vagy olyan, hogy valami hiányzik. Nem kifejezetten a személyre vonatkozva, nem is tudnám megmondani mi hiányzik, de valamit elvesztettem. Ezelőtt is volt már rajongás, meg plátói szerelem (és akkor is valós személybe), de anno ez az "elvesztettem valamit" érzés nem volt.
Amikor még tartott a dolog, és egy térben voltunk, nagyon ideges volta, már jóval azelőtt is, ha tudtam, hogy találkozni fogunk. És az idegesség miatt teljesen leblokkoltam, máshogy viselkedtem, nem önmagam voltam. Ilyen sem volt még. Pedig több személy is tetszett már, de ennyire intenzív hatásai nem voltak.
Na most, a kérdés, hogy ez csak szimplán amiatt van, hogy eddig a gondolataim nagy részét Ő töltötte ki és most ez megváltozott, vagy tényleg lehetséges, hogy Ő egy ikerláng, vagy mondjuk ismertem őt előző életemből. (Nem először fordul ez meg a fejemben, eleinte mindig elhessegettem a gondolatot. Anno több álmomban is benne volt.)
Sajnos mint másról, az ikerlángokról is kevés infó van a Földön.
Youtube-on ajánlom Kerényi Dorka videoit és egy filmet, a címe: Cafe de Flore.
Ikerlángja azt mondják, csak egy van mindenkinek. Egy mindent elsöprő vonzódás, semmi máshoz nem hasonlítható érzés lesz úrrá rajtad ha találkoznál vele, úgy érzed, mintha tényleg a másik feledet találtad volna meg. És akkor még lehet, hogy enyhén fogalmaztam.
Azonban olyan lélek több is lehet, akikkel előző életeid során már fűzött benneteket szoros szál egymáshoz. S a lélek nem felejt, egy újratalálkozásnál meg fogod érezni, ha valaki lelkével nem most találkoztál először, illetve hogy izzott már a levegő köztetek egykoron.
Tény, hogy valamiért nagyon megfogott. Ezt persze be lehet magyarázni pusztán azzal is, hogy valamiért nagyon tetszett, ennyi. De ott van az a valamiért. Én azt gondolom, hogyha elsöprő erejű szenvedélyt érzünk valaki iránt már az első perctől fogva, és az elvesztésének még csak a gondolata is romba döntően hat ránk, akkor minden bizonnyal olyan lélekről van szó, akihez erős érzelmi, karmikus szálak fűznek.
Hogy aztán ez maga az ikerlángod vagy "csak" egy hozzád már köthető lélek, ennek eldöntéséhez komolyabban utána kell járj (akár a neten is) az ikerláng fogalmának és jellemzőinek. S mindent egybevetve hozhatsz esetleg döntést magadban.
De mondom, hogy már korábbi érzelmi szál fűz hozzá, az én azt gondolom, bizonyos. És az én véleményem szerint ez a valószínű és nem az, hogy az ikerlángod lenne.
#2: én azért gyanakodtam arra, hogy előző életemben ismertem, vagy valami, mert azt olvastam, hogy megmagyarázhatatlan ellentétes érzelmek erre utalhatnak. Nekem meg az volt, hogy ha távol voltam tőle, akkor szerettem, meg arra gondoltam, milyen jó lenne ha itt lenne. Amikor meg közeledett egy találkozás, vagy egy térben voltunk, lefagytam, zavarban voltam, ideges, nyugtalan voltam, inkább negatívabb szempontból (tehát nem az a jó izgalom volt). És az az érdekes, hogy az álmom is inkább rossz álom volt, nem történt benne semmi rossz, de én tudtam, hogy ha "végig nézem a filmet" akkor látom, hogy rossz történt. Ebben az álomban igazából nem is volt benne teljesen. Úgy volt, hogy nagyon vártam valakire, akiről tudtam, hogy Ő az. Mikor felkeltem vagy fél óra kellett, míg lenyugodtam. Durva volt.
Ezzel most azt akarom mondani, hogy ha előző életre gondolok az álom alapján akkor valami negatív történethez köthetném. Ezért nem értem a pozitív érzelmeket. Az akkori rajongást pl.
kérdező
Igen, szóval minden bizonnyal szorosabb szál fűz egymáshoz benneteket, de úgy tűnik, hogy egy kellemetlen élményetek is volt, hogy legutóbb valamilyen negatív élményt éltetek át együtt. És bár ragaszkodsz, vonzódsz hozzá, ugyanakkor, amikor már közel érzed az energiáját, érzed annak negatív hatását, aspektusát is. Ha közel van hozzád, hirtelen feltörnek a negatív élmények is benned. Az álmod alapján ez a negatív élmény olyasmi is lehetett például, hogy vártál rá, vártad vissza, de ő nem jött el, abban az életedben talán soha.
(Bővebbet esetleg reinkarnációs hipnózisban tudnál meg, de ha csak nagyon nem indokolt, azt javaslom, ne kutakodj előző életeidben. Most sokkal fontosabb, hogy a jelennel foglalkozzunk.)
Igen.
Hallottam már a regressziós hipnózisról, és annak ellenére, hogy érdekes, egyben félelmetes is. Nem csinálnám, hacsak tényleg vmi nagyon indokolná. Annyit tudok, amennyit tudnom kell.
Köszi a válaszokat! :)
7: Régen én is így gondoltam, de most már mennék.:)
Kaptam névjegykártyát is, és most nagyon jó lenne, ha előkerülne, de nem tudom hova tettem!!!:)))
Pedig éreztem, hogy kelleni fog, szimpatikus volt az is, akitől kértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!