Hogyan nyerhetek energiát?
Tele vagyok feladatokkal, lehetőségekkel, de számtalanszor erőtlennek, nyomottnak érzem magam.
Volt valakinek hasonló tapasztalata, és felül tudott kerekedni rajta?
Mi a gyakorlati módja, hogy feltöltődjek egy biztos Forrásból, ami mindig rendelkezésemre áll

Meditálj, vagyis gyakorold a gondolatok nélküli állapotot.
Az energia nagy részét a gondolatok tömkelege (főleg ha negatív) viszi el.

reiki
persze annak következményei is vannak

Mellékhatásként kicsit felpöröghet az életed
De az I. fokozatnak még nincs nagyon erőteljes hatása.
De garantálni nem lehet semmit.

Kétféle módon töltheted fel magad energiával, ha spirituális szempontból akarod megközelíteni a dolgot.
Vagy a gyökércsakráddal (gerinced alja) kapcsolódsz a földhöz, és elképzeled, hogy összekapcsolódsz vele és onnan áramlik beléd, fölfelé az energia, vagy a koronacsakrád (fejed teteje) fölé képzelsz el egy lebegő, fehér fényt, energiafelhőt, és onnan merítesz energiát (én ez utóbbit szoktam). Elképzeled, ahogy az energia behatol a testedbe az adott csakrán keresztül, és energetizálja az összes többi csakrádat, ezáltal a testedet is, képzeld el, ahogy átjárja az egész testedet... Egyszerű vizualizáció, nem nagyon kell érezned közben semmit. Persze mindezt relaxált, meditatív állapotban. Biztos, hogy van ennél részletesebb leírás is a neten, mindkét módszer elég ismert, ha bővebben érdekel, vagy ennyiből nem tudod elképzelni, keress rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!