Honnan tudok energiát meríteni?
Annyi alvásra lenne szükségem a megfelelő működéshez, amire nincs időm. Milyen technikákkal, milyen irányzat segítségével tudok energiát tölteni magamba, hogy megfelelően regenerálódjak és plusz tartalékaim legyenek?
(Saját tapasztalat?)
Kérlek előbb válaszolj pár kérdésre!
Mit dolgozol? Milyen nehéz ez a munka?
Napi hány órát végzed? Mennyit szoktál aludni? Hány műszakban dolgozol? Introvertált vagy extrovertált vagy-e? Hányszor eszel egy nap, és milyen ételeket? Sportolsz valamit?
Könnyű fizikai munka. Napi 8 órában sétálgatok.
5-6 órát sikerül aludnom. A 10 óra alvás lenne az alap állapotom.
Napi 5x étkezem, de a minőségén még javítani kell, de annak előállítása plusz időt fog elvenni.
Sportra így már nem marad idő, pedig kondis edzéseket nem ártana beillesztenem, de tartok tőle, hogy nagyon kimerülnék. Munka mellett tanulásra is kellene, hogy maradjon energiám. + Introvertált vagyok, ami miatt pszichésen kell a kipihentség, hogy pozitív maradjak.
Aludj délután (pl. 2-től, 4-től vagy 6-tól) 2 órát, és aludj éjszaka (pl. éjféltől, vagy éjjel 2-től) 4-5 órát. Ennyi általában elég egy egészséges szervezetnek. Hétvégén alhatsz többet.
Próbálj meg éjszaka vagy hajnalban tanulni vagy kondizni.
Köszönöm! A jóga már valóban régóta kerülget. Nyújtani, gimnasztikázni magamtól elkezdtem, igénylem, de így belekezdek az ajánlott gyakorlatokba is.
A másik megjegyzésed nem fenyeget,de konkrétan miért mondod? Vagy fontos pontja a túlzás címszó?
A délutáni alvást nem tudom beiktatni, bár valóban azt kívánnám.
A rendszeres nemi élet pont hogy hatalmas mennyiségű energiát ad.
Energikusabbá tesz, erősíti az immunrendszert és pszichésen is nagyon jó hatással van az emberre. Tudom, hogy erről megoszlanak a vélemények, de egyszerűen így van, az orgazmus egy hatalmas energiabomba.
Ami nálam még bevált, rendszeres, tehát minden napos alvás előtti meditáció, vagy csak relaxáció. Pihentetőbb lesz az alvásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!