Mi a fene volt ez? (kérdésed. )
Sziasztok!
Kérlek , ne nézzetek teljesen lököttnek.
Én elég szkeptikus vagyok, nem hiszek semmiféle természetfeletti dologban, de 2 napja nagyon fura dolog történt velem.
Éjfél után feküdtem le, és már épp elaludtam volna, amikor hallottam hogy megnyikordult az ajtó. nincs sem huzat a szobában, sem állat, egyedül élek a lakásban, tehát más nem lehetett az, és nem is a szomszédból jött. Tisztán hallottam hogy az én ajtóm volt.
Ezt még el is felejtettem volna, mert lehet rá racionális magyarázat, DE
ezután újra próbáltam elaludni, még nem voltam félálomban sem, amikor éreztem hogy valaki belefúj a fülembe. nem suttogás volt, fújás.
nem tudom hova tenni ezt az egészet. Volt már így valaki?
A lakásban első tulajdonos vagyok, nem lakott itt más.
Segítsetek mert nem tudom hogy mi lehetett ez az egész.
Édesapám 1,5 éve hunyt el, ő lakott itt velem egy darabig.
Tudom, furcsa vagy őrültség és magam sem hittem benne, de lehetséges hogy ő volt?
Mert ha igen akkor nem félek, hiszen ő szeretett.
Komolytalan válaszadók kíméljenek.
Így is elég hülyének érzem magam.
Várom a tapasztalatokat, vagy találgatásokat vagy valami.
Köszönöm.
23/L
Szerintem apukád szelleme lehetett.Gondolom,tudatni akarta,hogy ott van veled :) és te épp képes voltál őt érzékelni.
Nekem még nem fújt szellem a füllembe,de sok más egyéb furcsaságot tapasztaltam.Mondjuk,én sosem voltam szkeptikus,de én emiatt nem érzem már dilisnek magam.Van ilyen képességem,elfogadom...
Köszönöm mindenkinek hogy válaszolt. Végülis úgysem fogom már megtudni, lehet, hogy tényleg csak beképzeltem, talán tényleg valós volt...
Mindenesetre remélem többet nem fordul elő:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!