Lehet a világegyetemben, a föld bolygónkból mégegy?
Figyelt kérdés
Ami ugyanolyan, mint a mi bolygónk.2017. ápr. 26. 20:12
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem kizárt. Ezen én is gondolkoztam már. Lehet hogy van még egy hasonló tejútrendszer csak millió fényévnyi távolságra. Lehet az is hogy több bolygó szerepel abban a rendszerben. Ha odáig fejlődik a technika akkor lehet hogy majd utazhatunk a bolygók között 500 év múlva.
2/6 anonim válasza:
tudósok szerint már meg is találták egy másik naprendszerbe.
3/6 anonim válasza:
Igen a Mennyország
ebben bizzatok ne másban
4/6 anonim válasza:
5/6 thoomas26 válasza:
A Világegyetemben nemhogy még egy, de (emberi ésszel felfogva legalábbis) végtelen ahhoz hasonló bolygó létezhet, mint a mi Földünk. Hogy pontosan ugyanilyen, annak már kevés lehet a valószínűsége.
6/6 anonim válasza:
Pontosan ugyanilyen nincs. De megszólalásig hasonló minden bizonnyal megszámlálhatatlanul sok van.
Ez olyan mint pl. Egy ujjlenyomat, vagy egy emberi arc. Egyedi de végül is egyazon faj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!