Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek az embereket hogy...

Szerintetek az embereket hogy fogja érinteni a sok 2012-es jóslat?

Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy ha mégsem lenne semmi,akkor csinálnak valami hülyeséget..Sok elmeháborodott lehet nem viseli el,hogy nincs világvége(amikor már többen is mondták hogy ez a dátum nem erről szól)És csinálnak valami világméretű katasztrófát,hogy mégis nekik legyen igazuk?Vagy megint jön egy csoportnyi öngyilkos?Nem gondoljátok veszélyesnek ezt az egész dolgot?Mi van akkor,ha megzakkan néhány fanatikus??El tudjátok képzelni miféle dolgokat csinálhatnak,ha nem történik semmi?Én személy szerint el-se-tudom-képzelni,hogy vége lenne mindennek,mert ennek a világon semmi értelme!Esetleg ezt a spirituális felemelkedés dolgot tudom valamennyire is elhinni,mivel már tényleg ránkférne egy erkölcsi "megváltás",és mejújjulás.De ha nem lesz,én attól sem leszek kiakadva,de lehet olyan,aki már ettől is kiakad,és repülni próbál-meghal..most biztos azt gondoljátok,hogy aki hülye haljon meg,de szerintem aki ilyeneket csinál az idegileg gyenge,szal nem hiszem,hogy nem kéne foglalkozni vele,elvégre ő is ember..én úgy gondolom,hogy megint kezdődik egy olyan időszak,mint 2000 előtt,csak szerintem sokkal durvább lessz a vége..lehet az is,hogy sok hülye előidézi nekünk,ami nem jönne el..Ti hogy gondoljátok?Nem féltek a fanatikusoktól?Mert sokszor gondoltam már erre..egy hülye pletyka miatt képesek meghalni,és nem érdemlik meg szerintem,még akkor sem ha hülyék!Azt kéne előszedni aki kitalálta ezt az egész világvége akciót,mert azok bizony nem a szegény maják,mert már mindent rájuk fognak..
2010. máj. 13. 10:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
szerintem az a legvalószínűbb, ha egy kisbolygó, vagy egy nagyobb meteor becsapódik.
2010. máj. 13. 12:33
 12/17 A kérdező kommentje:

szerintem semmi nem fog becsapódni..készítek én is egy filmet,ami 2012 utánról szól..inkább a spirituális "megvilágosodásban" higgyenek,mint a világvégében... -.-

kész bolondokháza lesz,ez tuti!

2010. máj. 13. 13:01
 13/17 A kérdező kommentje:
amúgy meg,amilyen végtelen pozitívak az emberek,rögtök feljön a sátán a pokolból,belénk cspódik Nibiru bolygó,mind meghalunk,stb..
2010. máj. 13. 13:04
 14/17 anonim ***** válasza:
ENNÉL SZARABB MÁR NEHEZEN LEHETNE A VILÁG
2010. máj. 13. 13:42
 15/17 anonim válasza:
Így is túlnépesedett a bolygó és ennél csak rosszabb lesz. Azt meg nem lehet mondani, hogy jó, akkor randomra minden 5. embert kinyírunk. A születés szabályozás azért nem jó út, mert a túlnépesedés mellett az elöregedő társadalom a másik súlyos probléma. Aki annyira elhiszi a világvégét, hogy öngyilkosságot követ el miatta, az nyilvánvalóan nem normális, vessen csak véget saját kezűleg az életének, szívességet tesz vele.
2010. máj. 13. 14:18
 16/17 anonim válasza:
szerintem válassz valami olyan állást, vagy életcélt, amivel a társadalomban, az embereknek tudsz segíteni! (tanár, vagy szoc.munkás, vagy orvos)
2010. máj. 18. 16:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Lesznek öngyilkosságok? Lesznek. Majd megunják, és haza mennek.
2010. máj. 18. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!