Szerintetek az embereket hogy fogja érinteni a sok 2012-es jóslat?
Először is. Az ember már évezredek óta gyártja a világvége-elméleteket. Az első keresztények azt hitték, hogy vezetőjük, Jézus még az ő életükben visszatér (elhozva ezzel a végidőt). Aztán jött az első ezredforduló. Aztán a pestis időszaka. Aztán a világháborúk, végül a millennium. Egyik sem volt helyes jóslat, épp ezért 2012-től sem várok semmi különöset.
Másodszor: attól biztos nem kell tartanod, hogy bárki direkt valami katasztrófát előidézne, csak hogy igazolja a jóslatot. Ahhoz kevés az a néhány fanatikus. Én még egy repülőgép eltérítését sem nézem ki belőlük.
Harmadszor: az öngyilkosságokat sajnos nem lehet "megelőzni". Aki ilyet tervez, az szerintem amúgy sem a világvége miatt teszi, hanem mert nincs rendben nála valami. Az élet tiszteletét a társadalomnak kéne az emberekbe nevelnie, de hát ez a mai "modern" világban sajnos csak egy álom marad...
hát,az nagy civilizálatlanság lenne,inkább a gyerekszületést szabályozzák,ha túlnépesedés áll fent!Valamiért olyan együttérző vagyok mostanában,és nem szeretném,ha csak kevés ember is meghalna ilyen baromságok végett..Lehet hülyén hangzik,de nagyon érzékeny vagyok más emberek sorsára,sokszor sírok is,ha olyan emberről hallok,aki nem azt érdemli amit kap..valahogy nem lehetne változtatni ezen az egészen?
Vajon én vagyok az egyetlen,aki a szívén viseli az emberek sorsát? :(
Azért nem kell attól félni szerintem, hogy semmi nem lesz 2012-ben. Az már csillagászok által bebizonyított tény, hogy pl. lesz teljes sötétség, mert pont olyan bolygó állások lesznek, amik a napot teljesen takarják...
Gondolhatjátok mekkora tömeghisztéria lesz....
Egyébként meg úgysem mondanák meg nekünk, mert már most hisztéria lenne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!