Megesett veled olyan, hogy utólag rájöttél hogy jobb lett volna a megérzésedre hallgatni?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 6. 10:03
1/8 thoomas26 válasza:
Az igazi, mélyről jövő megérzések mindig a szellemi vezetőd és/vagy az őrangyalod sugalmai. A leszületésed előtt velük tervezeted meg az életed főbb körülményeit, eseményeit, stb., s miután leszülettél, s elfelejtettél ideiglenesen mindent, az ő feladatuk, hogy lehetőség szerint minden úgy is alakuljon, ahogy azt te eltervezted. Ezt persze a te érdekedben teszik - mint ahogy az életedet te magad is úgy tervezted meg, hogy az legjobban szolgálja a fejlődésedet. A segítőid munkáját többek között az ilyen mélyről jövő megérzésekben is tetten érheted - így javasolt rájuk hallgatni.
2/8 anonim válasza:
Rengetegszer, iskolaválasztás, emberek, munkahely, stb. Jókat "érzek", de lebeszélem magam, mert az eszem majd jobban tudja...
3/8 anonim válasza:
Nem probléma, ha eleinte nem sikerül.
Tanulj ebből az esetből és legközelebb figyelj oda jobban, tudatosítsd a megérzéseidet.
5/8 anonim válasza:
Mindenkivel előfordulhat, ahogy az is hogy a megérzésed tévútra vezet. Tanulj meg helyesen dönteni. Járj utána annak amiről döntesz vagy ha nem tudsz akkor készülj arra is hogy helytelen döntés esetén merre léphetsz tovább minél kisebb veszteséggel.
6/8 anonim válasza:
Igen,pasiknál éreztem azt,hogy azonnal hagyjam el,mert rosszak. Sajnos nem hallgattam ezekre. Aztán egyik este lázas lettem , feküdtem az ágyamban, és jött egy gondolat,hogy ha nem szakítok akkor örökre boldogtalan, és folyton beteg leszek . Szakítottam, azóta semmi bajom. Ennek 4honapja .22/L
7/8 3 napos mákos lecsó válasza:
Mikor összel a G2 vs F3 meccsre tettem, és 96%-kal vesztett a G2... Na akkor ostorosztam magam miért nem nyert az F3... Pedig éreztem ,hogy lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!