Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti boldogak vagytok, azért...

Awakening77 kérdése:

Ti boldogak vagytok, azért ahová leszülettetek?

Figyelt kérdés

Én régebben mindennel elégedetlen voltam, de amióta hiszek az anyagon túli létben, a lélekben, a sorsban és a szabad akaratban, sokkal boldogabb vagyok.

Megrögzött materialista voltam, de történtek dolgok, ami miatt megtértem. Ma már másképpen gondolkodom.

Szerintem szerencsések vagyunk, hogy ilyen szép és békés országban élhetünk.

2017. ápr. 6. 09:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kérdező

Boldog vagy a munkanélküliséggel? 😌 Nos ez van. Van akinek annyi is elég, hogy nem dolgozik. 😁 Szerintem ezzel a boldogsággal is csak magadat álltatod. Olyasmiket keversz ide, mint a materális mag nam materális anyagon túli élet. Pozitívan akarsz hozzáállani, aminek nam jósolok hosszú jövőt. Majd, ha kiborul a bili csak akkor jössz majd rá, hogy tévútra tévedtél. Nem arról van szó, hogy ezós vagy nem ezós életfilozófiád van, hanem hogy egy hipnotikus állapotban vagy jelenleg, ami az összesolmás és remény között van. 😏

Az előző válaszomban pedig elnézést a helyesírási hibákért, ugyanis nem volt pénz a fizikai billentyűzetre. 😇

2017. ápr. 6. 14:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Én Magyarországon születtem MEG és nem LE.

Nem voltam se boldog se elégedett.

Tovább léptem (ki költöztem külföldre), azóta nincs bajom az anyagi dolgokkal, mert nem szűkölködöm.:D Meg tudom venni, amire szükségem van. :D

Sors? Én irányítom az életem, nem egy hókuszpókusz.

2017. ápr. 6. 19:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Leírhatatlanúl. ))

Béke benned van, nem országban vagy rendszerben.

Ne higgy, tudj.

20f

2017. ápr. 7. 12:47
 14/14 anonim ***** válasza:

Büszke vagyok rád, hogy legalább neked sikerült elhúzni innen. Remélem, hogy egy napon én is itthagyom ezt a fertő országot. 😏

2017. ápr. 7. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!