Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet ez egy életfeladat?

Lehet ez egy életfeladat?

Figyelt kérdés

Komolyan kérdezem, ezért hálás lennék ha nem fulladna trollkodásba a kérdésem.

Kiskorom óta furcsa embernek tartom magam de még nem jöttem rá, hogy pontosan miért van ez. Amikor kicsi voltam nem szóltam hozzá más emberekhez és eléggé zárkózott voltam. A szűk család kivételével nem beszéltem senkivel vagy ha igen az nagyon ritka volt. Oviban volt 2 barátom akikkel beszéltem, de a saját nagyapámhoz sosem szóltam és olyan emberekhez sem akikkel szinte mindennapi kapcsolatban álltam. Mindig csak figyeltem az embereket. Ahogy idősödtem beláttam, hogy gyerekes viselkedés ha nem szólok senkihez és ég már változott, de sokszor vagyok csendben és figyelek másokat.

Már 3-4 évesen olyanokat beszéltem, hogy nekem egy néni elvitte/ellopta a gyerekemet (nevettek rajta, vicces lehetett ez egy kisgyerek szájából) de éppen most döbbentem rá, hogy emlékeim szerint azóta érzem a dolgomat és talán előző élethez kapcsolódik. Ahogy idősödtem egyre inkább éreztem, hogy nekem gyerek kell. Hol saját, hol fogadott. Volt idő amikor egyáltalán nem akartam sajátot. Lehet, hogy kicsit morbid de 10-12 évesen is saját gyerekről álmodoztam. Ahogy idősebb lettem elkezdtem fiúkkal beszélgetni és visszagondolva talán tudat alatt de minden partnerben azokat a tulajdonságokat kerestem ami szerintem egy apához illik. Összejöttem egy idősebb fiúval több mint 3 éve és még együtt vagyunk, nagyon boldog vagyok vele. Ő is legalább annyira szeretne gyereket mint én, ha nem jobban. Nem szoktam mindent természetfeletti dologgal magyarázni de most tényleg azt érzem, hogy őt nekem küldték, hogy teljesíthessem a vágyamat amire kiskorom óta annyira vágyom. Valamiért mégis van bennem negativitás. Nem tudom, hogy mi ez de a saját kisbabám gondolta nem egyenlő a felhőtlen boldogsággal, hanem társul hozzá egy nagy adag félelem, talán düh(?) és még valami megmagyarázhatatlan dolog. Egy ismerősöm a napokban fogja megszülni a második gyermekét és irigységet érzek magamban, pedig sosem szoktam irigykedni semmire. Én attól is félek, hogy mégsem lehet saját gyermekem. Úgy érzem, hogy akkor összeomlik a világ. Ezen kívül nincsenek más vágyaim, nincs "álomszakmám" és semmi más csupán gyerekeket szeretnék szülni és felnevelni. Néha azt gondolom, hogy már-már beteges amit csinálok. Eddig tartottam attól, hogy mit fog szólni a környezetem ahhoz ha kiderül, hogy babát várok de egyre erősebben érzem azt, hogy nem érdekel mások véleménye (még a saját családomé sem) és belevágunk a párommal. Létezik egy egészséges gyerek utáni vágyakozás a fajfenntartás miatt de úgy érzem, hogy ez nálam nem az hanem egészen mélyről jön. Ti mit gondoltok? Életfeladat lenne? De akkor mi az a negatív érzés?

Egy 20 éves lány.

2017. márc. 13. 20:51
 1/8 anonim válasza:
37%
Nincs ebben semmi természetfeletti. Különbözünk. Valaki ezt akarja, valaki azt, te pedig egy gyereket. Ennyi.
2017. márc. 13. 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:
65%

a gyerekek sokszor emlékeznek az előző életeikre, szerintem te is erről meséltél 3-4 éves korodban... hogy ellopták a gyerekedet... a vágyad innét jön, a lelked mélyéről, mivel ellopták, te rettenetesen már majdnem "betegesen"vágysz egy gyermekre... a félelmed is innét jöhet: "félsz, nehogy elrabolják megint"

szóval én nem "élet feladatnak" mondanám, hanem előző életből áthozott (megmaradt) vágynak-félelemnek.. :)

Amúgy hajrá! Sok sikert a babához! :)

2017. márc. 13. 23:01
 3/8 anonim válasza:
31%

hu de hulye vagy te.

a kisgyerekek annyi mindent osszebeszelnek. az en fiam folyamatosan kakinak szolit... akkor most kaki lennek :D

jajj sokat kell meg felnonod ! nekem is voltak ilyen rogeszmeim, mikor ugy ereztem, h megtalaltam az igazat es igen o lesz az... erre akkora pofonok ertek !

2017. márc. 14. 01:16
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsó, mondtam én is sok mindent gyerekkoromban és van még ezer más félelmem az életben de meg tudom őket különböztetni. Például félek attól, hogy egyszer elnyel a föld és más természeti katasztrófáktól is de ez teljesen más érzés. Amit egyszerűen csak érez az ember de nem tudja, hogy honnan jön. Egyébként nem csak a barátom miatt érzem ezt. 16-17 voltam mikor megismerkedtünk de mint írtam már kiskoromban volt ilyen érzésem, úgymond tudatosan 10-12 évesen.

2017. márc. 14. 06:17
 5/8 anonim ***** válasza:
65%
3-as olvasgass a témában a neten, sok olyan eset van már amit gyerekek meséltek és le tudták ellenőrizni... meglepő pontossággal beszéltek helyekről, emberekről... mégis honnét tudták ha nem előző életükből amikor soha nem jártak arra? :)
2017. márc. 14. 07:49
 6/8 anonim válasza:
75%
Nem hiszek a reinkarnációban, de szerintem ez normális.Én is ilyen voltam,állandóan azon járt az eszem (kicsi koromban is),hogy mikor lehet végre gyerekem.Az ,ellopták a gyerekem' meg lehet onnan ered,hogy kiskorodban hallottál/mondtak neked valamit,vagy egy élményben volt részed,és a tudatalattid ezt így ,,élte meg",hogy azt hitted,ellopták a gyereked,ez pedig csak felerősítette azt az ösztönöd,hogy gyereket akarsz.Pl.nekem is kiskoromban állandóan egy néni árt az eszemben,aki tolókocsiban ült,kék mintás fejkendője volt és rengeteg ember szerette,pl.amikor áttolták őt egy tömegen,mindenki hozzá szeretett volna érni,s az emberek ünnepelték őt.Szerintem engem is valami érhetett,hogy ezt képzeltem,mivel nem hinném,hogy ez ,,előző életemből" maradt volna.
2017. márc. 14. 15:13
 7/8 anonim ***** válasza:

"sokat kell meg felnonod !"

Hahahaha,hahaha,ha! Micsoda megfogalmazás!

2017. márc. 14. 20:37
 8/8 homo ludensz ***** válasza:
44%
Hiszek a reinkarnációban de tudom hogy csak akkor szabad ilyen irányú hipnózist csinálni ha az a mostani életedben a javadra válik. Amennyiben mint nő s mint anya kisgyermekre vágysz ne a múltat kutasd,ha érettnek érzed magad rá szülj egy csöppséget. Erre koncentrálj és ne ilyen meg olyan félelmeket kreálj amit fedezetként használsz. A gyermekét felvállaló nő az anya és a gyermeke a fő irány és később csatlakozhatnak a segítők,a drukkerek
2017. márc. 15. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!