A mobiltelefonokba is bele szállhatnak a démonok? Isten lelke bele költözhet egy telefonba?
Figyelt kérdés
Létezik ilyen ? Mirol veszem eszre ha az én teldfonomban démoni ero van vagy isteni kisugárzása van ?2017. márc. 13. 09:29
1/13 anonim válasza:
az összes mobilt megszállja a démon...
pff.
4/13 anonim válasza:
Én nagyon kedvező áron, tudományosan igazoltan démonmentesítem a telefonodat. De áltást is tudok kérni rá az istenektől. Ha komolyan gondolod, keress.
5/13 anonim válasza:
Mivel a mobiltelefon az ördög találmánya, képviselője eleve bennük van!
Az ördög találmánya, mert nap-mint-nap látom, az anyuka gyerekét sétáltatja, de nem rá figyel, nem vele játszik, hanem a nála okosabb telefonját bújja.
A felhasználónál gyakorta okosabb telefonok az emberi kapcsolatok tönkretevöje, hiszen sokan nem másokra figyelnek, hanem a maguk bánatát/örömét írkálják ki a közösségi oldalakra, azt hiszik, mindenkit az érdekel, velük mi van.
6/13 anonim válasza:
Az enyémet béla kémprogramja szàllta meg..vihetem is szervizbe :(
Köszi abc123 :)
7/13 anonim válasza:
Ha a Démonok léteznek, HA, akkor v. nem. A Démonokat áramtól távoli helyeken látták ezért feltételezhetően az áramszenyezést nem szeretik.
8/13 anonim válasza:
Isten illetve Démon nem. De hackerek és vírusok de.
9/13 Missi_Key válasza:
Istenem. Megtanulok hackelni, feltöröm a telod, bemutatkozom mint Isten, és a rabszolgàm leszel xDddd
Köszi a humoros perceket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!