Milyen mobiltelefonokba van gyárilag Geo-magnetic szenzor? Magasságmérő kéne nekem ami pontos adatot ad nekem, és nem csak egy körülbelüli értéket, amit a GPS közvetít.
Nálam ez határ 1 méter alatt van. Lehet az én telefonom jó.
Vegyél magasság mérőt. Speciális dolghoz, speciális eszköz.
Legjobb tudomásom szerint nincs ilyen mobiltelefon, ez egy nagyon speciális követelmény. Vegyél célrendszert.
#3: "Nálam ez határ 1 méter alatt van."
Nem, nincs. Még professzionális célokra szánt (térinformatika) eszközök is méter feletti pontatlanságot adnak úgy, hogy több rendszert (GPS mellett az orosz GLONASS, illetve műholdas korrekciós adatokat nyújtó EGNOS) is használnak a helyzetmeghatározáshoz, pedig azok fázisméréses módszert alkalmaznak, amely pontosabb, mint a "mezei" vevők által használt távolságmérésen alapuló. Méter alatti (egészen pontosan pár centiméteres) pontatlanság csak DGPS (két vevő szükséges, egyik egy _pontosan_ ismert helyen) módszerrel, vagy a GPS alappontok által biztosított korrekciós adatok felhasználásával lehetséges (ez utóbbi egyébként fizetős szolgáltatás).
Köszi a válaszokat....Akkor melyik készülékbe van?
samsung galaxy S4 az tuti....ezen kívül?
Igen,de vannak olyan mobilok,amibe van geo-magnetic szenzor!
Erre lettem volna kíváncsi , hogy melyek azok a típusok amibe ilyen szenzort beleszereltek!
Konkrétan Galaxy S4...ebbe tuti, hogy van!
Geo-magnetic vagy földmágnesesség mérő szenzor.
Egyébként pont tegnap néztem a buszmegálló mellett álltam 2 méterre, és a googlemapsot a telefonommal hol is állok. Pontosan odarakott ahol voltam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!