Samsung Galaxy S3 replika, hívás után nem kapcsol be a kijelző! Ötletek?
Figyelt kérdés
Szóval a tünet a következő. Megy a telefon normálisan ahogy az kell, de ha mondjuk hívást indítok, vagy fogadok, elsötétül a kijelző, és nem is jön vissza.Illetve csak ha nyomkodom a gombot, néha felvillan és látszik hogy a telefon működik csak képet nem ad.Ha kiveszem az aksit és újra índítom a következő hívásig minden rendben, aztán kezdődik előlről.Egyébként nem duál sim-es, ha ez jelent valamit.2013. nov. 18. 21:49
1/6 anonim válasza:
Replikátol nem tudom mit vársz. 35 ezerért lehet venni lumiát, persze nem csúcs készülék, de legalább nem fagy, és megy rendesen. Ilyen árban androidos telót venni öngyilkosság.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzàszòlàst azonban a problèmàmat ez nem oldja meg. És mint írtam a telefonnal egyèbkènt meg lennèk elègedve, ha nem lenne ez a hibàja. Ha ezt is sikerülne orvosolni, akkor perfect.
2013. nov. 19. 08:40
3/6 anonim válasza:
Komolyan, egy kínai klóntól mit vársz.
4/6 A kérdező kommentje:
Komolyan, azt amit én várok egy telefontól, akár ettől is, azt tudja.Egyébként nézz utána hogy nem egyedi a probléma, például ZTE Skate is csinálja, csak amíg arra valaki tudta a megoldást, erre már nem annyira. A kérdést azért tettem fel hogy hátha valaki tudja a megoldását, vagy azt hogy egyáltalán orvosolható-e. A fikázás meg nem volt a kérdésben, nekem ez jutott, hidd el jobban örülnék egy eredetinek, de ha már van szeretnék vele kezdeni valamit.
2013. nov. 19. 18:13
5/6 A kérdező kommentje:
Hát senki nem tudja a választ? Segítséééééég!
Sajnos még azóta sem sikerült megoldanom. :(
2013. nov. 24. 04:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!