Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valóban láthattam egy lehetség...

Valóban láthattam egy lehetséges időutazót?

Figyelt kérdés

Fontos! A tegnapi nap folyamán áthaladt a "színtéren" egy olyan személy, akit külseje és megnyilvánulásai alapján akár az antiküthérai szerkezet megalkotójának is nevezhetnék, modern kivitelben. Látszott rajta, hogy intelligencia és tudás szempontjából magasan a feldühödött köznép felett áll, és minden lépését komoly cél irányítja, minden lélegzetvételét a dicsőség magasztos érzése itatja át,... felemelő érzés volt rápillantani.

Habár ruházata hosszú, kopott és koszos volt, testtartása mégis büszkeségről árulkodott.

Külsejét (leginkább arcát) tekintve, nagyon hasonlított a képen látható személyhez, bár a ruházata régiesebb volt, és a haja hosszabb, "szétállóbb", nem divatkövető:

[link]

Kérlek benneteket, csillapítsátok izgatottságom, mert mindjárt beleőrülök!

Lehetőleg komoly válaszokat várnék. Kérlek, hozzátok ki magatokból a maximális együttérzést. Gondoljatok bele, milyen érzés lenne, ha Ti tapasztaltatok volna hasonló "jelenést".

2017. márc. 5. 14:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
61%

Nem tudom, de ha az lenne, akkor átküldhetnéd hozzám és ha lehet, akkor magával vihetne.

Egyébként ha időutazó lenne, akkor nem kéne vigyáznia, hogy ne tűnjön ki a tömegből?

2017. márc. 5. 18:08
 22/30 anonim ***** válasza:
Régimódi kopott ruha,szétàlló,nem divatos haj...Van rà némi esély,hogy az csöves volt nem idoutazo.
2017. márc. 5. 21:11
 23/30 anonim ***** válasza:
xD
2017. márc. 5. 21:28
 24/30 anonim ***** válasza:
lehet hogy én voltam,mostanában elég sz*r ruhákban járkálok és a hajam és szétáll
2017. márc. 5. 23:35
 25/30 anonim ***** válasza:
Én megértem a felháborodásod a válaszolók miatt, de azért gondolj már bele mit írtál. Láttál valakit, aki furcsa volt neked. Azért ha van egy kis minimális logikád beláthatod, hogy ez még nem implikálja az időutazó mivoltát.
2017. márc. 6. 00:18
 26/30 anonim ***** válasza:
de nem is az a baj, hanem hogy szidja a drogosokat. mert nincs olyan hogy drogos, csak olyan, aki kimarad. pszichés beteg se volt 1939ig. amíg meg nem jelent xanax meg klorbromazin, és hirtelen minden jajdefáj egyenlő volt mint egy agyadban van a baj.
2017. márc. 6. 01:08
 27/30 anonim ***** válasza:

Lehet.

És?

Én meg láttam egy opeles autó eladót.

Mi van ha időutazót látsz?

Mind végtelenek vagyunk, időn kívűl. Minden nem számít.

2017. márc. 6. 17:14
 28/30 anonim ***** válasza:
Te kerdezo, mit szivsz ? Szivesen kiprobalnam en is =))
2017. márc. 6. 17:50
 29/30 anonim válasza:

Nah... most pedig beszélgessünk egy kicsit arról, hogy miért is lehetetlen az időutazás

1. Az időd leginkább egy sikként lehet elképzelni, amin csak előre lehet haladni

2. tegyük fel hogy az 1. pont nem igaz, tehát visszamegyek az időben, és megölöm hitlert még 1914-ben... tehát a II. VH nem tör ki, tehát nem megyek vissza megölni,tehát kitör a II VH, és visszamegyek megölni megint tehát megint nem tör ki, tehát nem megyeg vissza.... és a tudósok szerint ez lenne az a pont ahol felrobban az univerzum

3. Lehetne utazni az időben, a féreglyukakon át, csak azok pár ezred mp alatt kinyírnak

UI.: elnézést ha a 2. pont nem túl érthető, de máshogy nem lehet megmagyarázni

2017. márc. 8. 08:56
 30/30 anonim ***** válasza:
Én értettem, mit akarsz irni, de ha egyszer a kedves kérdező időutazót látott. Sok volt az Unicum, vagy a cucc.
2017. márc. 8. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!