Valóban láthattam egy lehetséges időutazót?
Fontos! A tegnapi nap folyamán áthaladt a "színtéren" egy olyan személy, akit külseje és megnyilvánulásai alapján akár az antiküthérai szerkezet megalkotójának is nevezhetnék, modern kivitelben. Látszott rajta, hogy intelligencia és tudás szempontjából magasan a feldühödött köznép felett áll, és minden lépését komoly cél irányítja, minden lélegzetvételét a dicsőség magasztos érzése itatja át,... felemelő érzés volt rápillantani.
Habár ruházata hosszú, kopott és koszos volt, testtartása mégis büszkeségről árulkodott.
Külsejét (leginkább arcát) tekintve, nagyon hasonlított a képen látható személyhez, bár a ruházata régiesebb volt, és a haja hosszabb, "szétállóbb", nem divatkövető:
Kérlek benneteket, csillapítsátok izgatottságom, mert mindjárt beleőrülök!
Lehetőleg komoly válaszokat várnék. Kérlek, hozzátok ki magatokból a maximális együttérzést. Gondoljatok bele, milyen érzés lenne, ha Ti tapasztaltatok volna hasonló "jelenést".
Láttál egy embert, akibe beleakarsz képzelni valami pluszt. Nyugi van, csak túlgondoltad. Ennyi az egész.. de ha valami igazoló választ akarsz csak elfogadni, akkor:
Igen, biztos időutazó volt, és kiszemelt magának, és lehet fel is fog keresni, hogy csatlakozz hozzá.
Megfelel?
A linkelt kép pedig már rég megoldódott, akkoriban ez normális volt, csak a többiek voltak nagyon formálisak.
15:39
Valószínűleg idősebb vagyok nálad, viszont tény, hogy pszichésen vannak gondjaim.
15:40
Abban lehet valami, hogy esetlegesen túl sokat belelátok...
15:44
Nem én kezdtem, csak visszavágtam. A leírt sorok nem hazudnak.
Féltem megkérdezni, túlságosan furcsán jött volna ki.
érdekes hogy a legtöbb pszichés gondos figura sosem használt drogot. de ezt csak mellesleg.
a füvet, ópiumot és kokaint kül akkor tiltották be, amikor fejlődött a vegyipar. nem lennének gyógyszertárak, ha nem tiltották volna be azt a maréknyi növényt, amit maga góré ültetett el hogy a gyerekeknek legyen minden bajra gyógyír.
ja igen, őt is látni vélik néha. mármint a górét.
Mint írtam, NEM drogozom.
Szomorú, ha ezt ennyire nehéz felfogni egyes személyeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!