Valakinek segített a Titok szerelme vissza szerzésében? Ha igen kerlek titeket irjatok le, hogy volt.
Nem sikerült, pedig próbáltam. Csak mindig, amikor elképzeltem, hogy újra összejövünk, és próbáltam pozitívan hozzáállni, akkor elkezdtem viszketni, kényelmetlen lett a pozíció, jöttek egyéb gondolatok helyette... És tuti azért, mert nem ő volt az igazi :) sőt, csak egy lehúzó és rossz kapcsolat volt.
A másik meg, amikor a legutóbbi exemre gondoltam úgy, hogy megint összejövünk, akkor inkább azok a dolgok jöttek elő, hogy milyen jó lesz megsimogatni a kutyáját, átölelni az anyukáját, játszani a tesóival, bulizni a barátaival, újra rendszeres nemi életet élni. Ebben meg ő konkrétan nem szerepelt, csak az hiányzik, amit általa kaptam, de ő maga nem hiányzik, mert ez is egy lehúzó kapcsolat volt...
Ha neked sem sikerül, akkor az azért van, mert nem ő az igazi. Inkább vonzz be egy új társat, aki tökéletes lesz számodra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!