Ismertek ásványok gyógyhatásairól szóló könyvet?
Pár hét múlva ásványkiállítás lesz a lakóhelyemen, és kedvet kaptam hozzá, hogy elmenjek. De szeretném előtte egy kicsit beleásni magam a témába.
Interneten sok ezzel foglalkozó weboldalt találtam, de sokkal jobban szeretek könyvet olvasni.
Valami kézikönyvszerűt lapozgatnék szívesen, színes képekkel.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Kristály tudatosság.
Angyalok és kristályok.
Gyógyító kövek.
Hát őőőő izé, ha ásványkiállításra mész, és érdekel is, akkor inkább olyan könyveket olvasgass, mint pl a Koch-Sztrókay Ásványtan I-II.
Az ilyen bullshit dolgokat, mint az ásványok és a lélek meg társai, sürgősen felejtsd el, különben nem kicsit fogsz pofára esni egy ilyen rendezvényen.
Utánaolvashatsz, ha gondolod, de ha már ezo kategóriában vagyunk, tudj róla, hogy van egy másik megközelítése is az ásvány témának.
Szóval a dolog a következőképpen néz ki:
- kiválasztod a követ, amihez vonzódsz
- megfogod, kipróbálod milyen érzés a kezedben tartani stb.
- ha minden jó, akkor megveszed
hazaérve utánaolvasol és boldogan nyugtázod, hogy olyan követ választottál, ami számodra megfelelő :)
Ha egy picit is utánaolvasol, rá fogsz jönni, hogy egy problémára több kő is megoldás lehet, nem kell görcsösen ragaszkodni ahhoz, amit XY írt.
Nekem ezek vannak:
A kristályok gyógyító ereje.
Ezoterikus nemeskőgyógyászat.
Ha valakit érdekel írjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!