Nekem is .
Vagy ,hogy legyen k_urva sok pénzen .
Kb 500 trillió ft semmire nem lenne gondom .
Bár így nem lehetne olyan életem amit képzeltem .
Nem kéne szakma ,pince ,szőlő sem Határtető én viszont ott szeretném csapatni !
Sajna senkinek nem lehet kívánsága ,valahól ez jó is .
Biztos gonosz dolgokra is használnák .
Bocsi, őszintén kívánom mindenkinek. A családomban többen is rákosak voltak, önzőség lenne egészséget kívánni csak magamnak. Ha már lenne egy ilyen lehetőség, akkor mást is boldoggá szeretnék tenni. A szereteten pedig minden boldogságot, leginkább a transzcendentálisat értem. Mi értelme az én boldogságomnak, ha körülöttem mindenki az egészségért és boldog kapcsolatokért küzd? Én meg boldog vagyok, mert tudtam kívánni?
Nem érdekelnek a meztelen nők, bármikor belenézhetek a tükörbe.
3#6# válaszoló annyira jó vagy ,hogy minjárt kiokádom az piát amit ittam . Független ettől én mindenkinem zöld kezet adtam ,mert a' véleményünk kérdezte ,
nem pontoztalak le .
#6 Értem már. Akkor neked meztelen férfiak kellenek? :D
Sajnálom a családodat és jó egységet hosszú életet kívánok nekik. De nem hiszem, hogy a Földön létezik ilyen jó teremtés, aki mindenkinek jót kíván. Az "önzőség" genetikailag kódolva van bennünk, úgyhogy menthetetlenek vagyunk. Mondjuk van egy sorozatgyilkos, aki halomra öli az embereket, kívánna neki a bánat egészséget! Élete végéig szívemből kívánnám, hogy szenvedjen, amíg ki nem leheli a lelkét. Vagy van egy idegen ember, akit sosem láttam nem beszéltem vele. Hol érdekel engem mi történik vele? Természetesen más tészta, ha utólag hallok róla mi történt vele meg ilyesmi. Nem kívánok senkinek rosszat, de jót se. Önzőek v vagyunk, de sokszor az önzés egy jó dolog. Higgy nekem én vagyok a kígyó, aki mondta egyen gyümölcsöt Évának. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!