Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti csalódtatok már valamilyen...

Erika54 kérdése:

Ti csalódtatok már valamilyen ezoterikus dologban, technikában?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi volt az? Érdekelne a történetetek.

2017. febr. 9. 07:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ne a körhintéssel foglalkozatok, a term feletti lényeggel. Ne is könyvekel tanokkal. Aki vevő rá az a saját világi tapasztalatait használja és ráérezhet. Megérteni nem lehet, nem is kell... ez egy érzés amit el lehet érni. Mindenki máshogy éri el. Minden vallás, agykontroll ez meg az ugyanaz a dolog. Csak melyik embernek hogx működik az agya közben azt irja le.
2017. febr. 10. 13:03
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Viszont én nem "térítést" szeretnék, hanem azt, hogy ki miben csalódott :)

Én már eléggé szkeptikus lettem a témában ahhoz, hogy visszatérjek a spiritualitáshoz.

Egy klasszikus jelenet az egykori ezo-s mindennapjaimból, amikor nem tudtam eldönteni, hogy melyiknek higgyek:

Utcai helyzet:

„Úristen, ne menjek arra, mert úgy érzem, valami rossz fog velem ott történni”

1. ez egy megérzés, és hallgassak rá?

2. ez egy szorongás, ami a személyiségemből fakad?

3. vagy most teremtem meg a rosszat azzal, hogy egy ilyen negatív gondolatom van?

Végül is elmentem abba az adott irányba, amerre rossz érzéseim voltak, és nem történt semmi rossz. De ez csak egy alap, semmilyen kis történet. Nyilván nem ebből kell levonni a végkövetkeztetést, de ezernyi ilyen volt, amikor nem teljesen az történt, amit én vagy egy jós, asztrológus stb. holtbiztosra vett.

2017. febr. 11. 09:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szkeptikus lettél. Akkor meg nem tök mindegy? Én nem csalódtam max magamban. De nem próbáltam rákenni a spirituális tanokra.
2017. febr. 11. 16:35
 14/14 anonim ***** válasza:

"3. vagy most teremtem meg a rosszat azzal, hogy egy ilyen negatív gondolatom van?"

A vonzás törvénye ugyanolyan ezoterikus maszlag, mintha pl a jósnőknek hinnél.

2017. febr. 11. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!