Ti mennyire hiszitek el az ezoterikus dolgokat egy 0-10 terjedő skálán, iletve milyen témákban vagytok benne érdekeltek?
Én is tudok valamit szóval az én válaszom 10/7
Agykontroll ,UFO ,természet feletti lények és a' mágia bár az igazi az teljessen agykontroll .Ezeket a' dolgokat ismerem létező jelenségként .
Most a' tietekre vagyok kiváncsi !
Erlőlre is köszönöm !
0/10
Amúgy a 10/7 azt jelenti 10 pont, 7-es skálán. De ezzel legalább szépen reprezentáltad a konteosok alap értelmi szintjét...
10/10
Előfordult már, hogy felismertem embereket előző életekből.
Ha azt állítod, hogy hiszel valamiben, akkor ki is taszítod azt a megismerhető világból, és nem marad más, mint egy megalapozatlan feltételetés.
Ne a jelenségben higgy tehát, hanem abban, hogy az megismerhető.
A hit a külvilágnak szól, a megismerés magadnak.
0/10
30 éve még hittem az UFO-k létezésében. Mármint abban, hogy azok egy idegen civilizáció közlekedési eszközei. Aztán minél jobban beleástam magam a dologba, annál világosabbá vált, hogy az ún. bizonyítékok egytől egyig emberi machinációk.
Azért így tettem fel a kérdést ,mert máshogy nem jutott edzembe ,de mint írtam
"Ezeket a' dolgokat ismerem létező jelenségként ."
Az UFO és az űrlény észlelése igaz ,mert a' két saját szememmel láttam őket .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!