Megállított a zebránál egy ember, először dilisnek néztem, majd olyan dolgokat mondott amitől kiráz a hideg azóta is!?
Sziasztok! Nem tudtam eldönteni melyik kategóriába lenne illő ez a kérdés, így ide rakom.
A lényeg hogy reggel munkába menet, megállított egy kb 160 cm magas férfi, vézna 35-40 körüli ember. Én épp kicsúsztattam félig a zsebemből a telefont hogy ránézzek az időre, akkor kezdett el beszélni nekem.
Először hölyének néztem, mert azzal inditott hogy 7:30van ugye? Mert tudja ő, hiszen ott a csip neki is az agyában mint nekem ecetere, ezért értem én őt meg, már nem értené... Szóval, mondom itt egy ufómániás-traumás IQ hiányos ember, akit épp nekem szánt ide munkába menet az élet.
Egy lépést arrébb is álltam tőle, hátha veszi a lapot, majd innentől olyan dolgokat mondott ami nemrég történt velem,mint az őszi magyar ismétlő érettségim,a tegnapi napom mikor összevesztem a főnökömékkel s egy jóslatot a mai napomra, mellyel segíteni akart hogy elkerüljek egy óriási hibát.Filozofikusan beszélt, és őrültnek hinném .... de nem tudom hová tenni. Úgy lefőttem mire a búszváróba értem, hogy alig vártam leüljek a búszon.
És ami fúrcsa, bejött a tanácsa is.... pfff. MI volt ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!