Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Megállított a zebránál egy...

Megállított a zebránál egy ember, először dilisnek néztem, majd olyan dolgokat mondott amitől kiráz a hideg azóta is!?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem tudtam eldönteni melyik kategóriába lenne illő ez a kérdés, így ide rakom.

A lényeg hogy reggel munkába menet, megállított egy kb 160 cm magas férfi, vézna 35-40 körüli ember. Én épp kicsúsztattam félig a zsebemből a telefont hogy ránézzek az időre, akkor kezdett el beszélni nekem.

Először hölyének néztem, mert azzal inditott hogy 7:30van ugye? Mert tudja ő, hiszen ott a csip neki is az agyában mint nekem ecetere, ezért értem én őt meg, már nem értené... Szóval, mondom itt egy ufómániás-traumás IQ hiányos ember, akit épp nekem szánt ide munkába menet az élet.

Egy lépést arrébb is álltam tőle, hátha veszi a lapot, majd innentől olyan dolgokat mondott ami nemrég történt velem,mint az őszi magyar ismétlő érettségim,a tegnapi napom mikor összevesztem a főnökömékkel s egy jóslatot a mai napomra, mellyel segíteni akart hogy elkerüljek egy óriási hibát.Filozofikusan beszélt, és őrültnek hinném .... de nem tudom hová tenni. Úgy lefőttem mire a búszváróba értem, hogy alig vártam leüljek a búszon.

És ami fúrcsa, bejött a tanácsa is.... pfff. MI volt ez?

2017. febr. 7. 20:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
szegény telefon...
2017. febr. 7. 21:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Egyszer én is a buszvàroba kaptam joslatot -tanàcsot..no meg itt :) rejtett üzenetekkel..kitalàlt mesékkel :)
2017. febr. 8. 09:32
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez belemagyarázás, semmi egyéb.
2017. febr. 8. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!