Megállított a zebránál egy ember, először dilisnek néztem, majd olyan dolgokat mondott amitől kiráz a hideg azóta is!?
Sziasztok! Nem tudtam eldönteni melyik kategóriába lenne illő ez a kérdés, így ide rakom.
A lényeg hogy reggel munkába menet, megállított egy kb 160 cm magas férfi, vézna 35-40 körüli ember. Én épp kicsúsztattam félig a zsebemből a telefont hogy ránézzek az időre, akkor kezdett el beszélni nekem.
Először hölyének néztem, mert azzal inditott hogy 7:30van ugye? Mert tudja ő, hiszen ott a csip neki is az agyában mint nekem ecetere, ezért értem én őt meg, már nem értené... Szóval, mondom itt egy ufómániás-traumás IQ hiányos ember, akit épp nekem szánt ide munkába menet az élet.
Egy lépést arrébb is álltam tőle, hátha veszi a lapot, majd innentől olyan dolgokat mondott ami nemrég történt velem,mint az őszi magyar ismétlő érettségim,a tegnapi napom mikor összevesztem a főnökömékkel s egy jóslatot a mai napomra, mellyel segíteni akart hogy elkerüljek egy óriási hibát.Filozofikusan beszélt, és őrültnek hinném .... de nem tudom hová tenni. Úgy lefőttem mire a búszváróba értem, hogy alig vártam leüljek a búszon.
És ami fúrcsa, bejött a tanácsa is.... pfff. MI volt ez?
Nem kamuzok, de nem fogok összeveszni ezen, mindenki azt gondol amit akar.
Nem úgy kell elképzelni, mondom hogy filozofikusan beszélt, mintha rá akarna vezetni, mégis egyértelmű volt a mondanivaló. Magát a szavait pontosan visszaidézni nem tudom de pl az érettségim is úgy került a mondanivalójába hogy monndta, tudja mi jár a fejembe, de ne tegyem meg, mert a gondolkodásnak két olyan fajtája van ami kihat az életre, lehet aggyal gondolkodni és lehet ésszel is, mint egy magyar érettségin mikor érvelést ír az ember, vagy szöveget elemez, a munka világa mellett hasznosítani értelmezni a dolgokat és helyesen cselekedni, de ki tudhatná jobban nálad ugye? (munka mellett tanultam végig az érettségimre, éjjel nappal a szóbelire is 95%os lett). Na így, de mondom, szórol szóra visszamondani lehetetlen amit mondott!
Nem csak az érettségim volt az ami szóba került, annyi mindenre nem hibázhatott rá. Ja, én pedig csak próbáltam, nem figyelni rá, bólogattam , alig vártam hogy elmenjen, semmire nem válaszoltam neki amivel rávezethettem volna.
De akárhogy is, kénytelen vagyok továbblépni a dolgon,ha elhiszitek ha nem. Nem is fogom reklámozni ezt senkinek az biztos. Soha nem történt velem ilyesmi,remélem első és utolsó alkalom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!