Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Furcsa csodás érzés, angyali...

Furcsa csodás érzés, angyali érintés? Csak normális válaszokat kérek!

Figyelt kérdés
Tegnap, tévézés közben nagyon furcsát észleltem, amilyet még eddig soha. Szívem tájékán nagyon meleg, nagyon bizsergős, semmihez sem hasonlítható jó érzés kerekedett felül rajtam, s ezzel együtt a csodás bizsergés az egész testemet átjárta. Kb. 2-3 percig tartott. Olyannak írnám le, mint amikor nagyon szerelmes az ember, csak annak a sokszorosa. Amikor véget ért, csak pihegtem, hogy ez mi volt, és hogy milyen csodás volt. Próbáltam a neten utánajárni, de nem sok sikerrel. Egyetlen helyen az angyali érintés, ölelés leírása volt talán hasonló. Ha valaki tapasztalt ilyet, vagy tudja, hogy mi történt, az jelezze!!

2017. jan. 14. 21:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Emberek! Nem szedek semmit, egészséges is vagyok, valójában csak leültem, hogy tv-t nézzek, s elindult a folyamat.

Tudom, hogy sok a szkepitus ember, de ugyanúgy van, aki hisz a természetfelettiben...

2017. jan. 15. 15:15
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Dubitusz ! Ez nagykn nagy volt !

XD most is szakadok a' röhögéstől ,sőt már könyezek is !

Orgaznusak hívják "álom ízű érzés" ,hogy nem eset le ?!

XDDD

2017. jan. 15. 16:57
 13/19 anonim ***** válasza:

Úgy vélem, korrektül érdeklődtem az esetleges okokról, tehát nem kell a hiszti.

De ha már megígértem, itt a link -bár csak angolul találtam infót a témában:

[link]

Természetesen nem vallási eksztázist gyanítok e mögött, de annak ellenére, hogy wikipédia szócikk, alaposan kitárgyalja a témát, és még érdekesebb cikkekhez ad linkeket.

Ennél többet nem tudok segíteni; ha valóban érdekel, mi történt veled, olvasd el mindet, talán találsz választ. Mindenek felett pedig örülj annak, hogy ilyen kivételes élménnyel gazdagodtál.

2017. jan. 15. 20:14
 14/19 anonim válasza:

Szia.

Szerintem betöltött a szent szellem,amit Isten küldött ki :).

2017. jan. 15. 21:38
 15/19 1112 ***** válasza:
Gondoltál közben valakire akit szeretsz? Vagy a film hozhatta ki belőled? Olyan megható-fajta volt?
2017. jan. 15. 22:18
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak a kevés embernek, aki teljesen normálisan állt a kérdésem felé!
2017. jan. 16. 00:29
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Olyan cinikus vagy kérdező !
2017. jan. 16. 00:43
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha egy angyal kommunikálni akar veled, akkor különböző testérzetek jelentkeznek. Általában ugyanaz, nálam mindig ugyanaz amikor kapcsolatba lépek velük.

Amit pedig keresel az az Angyalkommunikáció. Nekem nagyon sokat segítettek már.

2017. jan. 26. 19:47
 19/19 anonim ***** válasza:
A szeretet hiánya okozhat szeretet vágyat,s a szervezeted megköveteli a jóléted és így korrigálja az érzelmi receptorokat. :) Az ember szervezete bent nagy munkákat végez minden percben,és az érzelmi receptorok, azok az agyban vannak,s ezek okozzák az érzéseket. Ha jó érzés nincs gond, de fenn állhat vérkeringési zavar is! Megmondom őszintén,hogy tudományos magyarázatot adtam,de függetlenül ettől, én hiszek az angyalok létében,a szellem világban,egy másik dimenzióban létező életformában! Álmomban már láttam angyalt,beszélgettem is vele, a nevét is megmondta.. "ilyesmik..." ,de valóságban ,csak szituációkat éreztem,isteni cselekvésnek,vagy angyalinak! :)
2017. aug. 29. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!