Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek van jelentőségük?...

Szerintetek van jelentőségük? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

A kérdésem 2 részből áll. Az egyik hogy szerintetek mit jelent ha egész életünkben úgy érezzük, hogy el kell valahová "zarándokolnunk"? Szeretnék világot látni, de csak egy hely van amiről úgy érzem, hogy oda kell mennem, mert valamiért "hív". Nekem ez Kambodzsában az Angkor-Wat. (Aki nem ismerné egy khmerek által épített hindu templomegyüttes). Nem vagyok hindu, nem érdekel kambodzsa különösebben mint más országok, nem tartom a világ legkülönlegesebb építményének, azaz nem tudom megindokolni hogy miért, de érzem hogy oda kell mennem, és meg kell néznem. De annyira, hogy most is épp az utazási ajánlatokat nézem.

A 2. kérdés ehhez hasonló: Szerintetek van jelentősége ha vannak olyan helyszínek és korok a történelemben ami szintén kiemelkedően érdekelnek. Nekem ilyen az XII-XIII. századi közel kelet, a volt keresztény királyságok. Úgy érzem valamiért hogy ez a kor és terület nagyon közel áll hozzám.

Érdekesség hogy anyum hasonlóan érez az ókori görögország, és római kultúra iránt már fiatalkorától. Tavaly csináltattunk egy DNS- tesztet, és kiderült hogy 30 valahány százalékban olasz/görög ősökkel rendelkezik.

2017. jan. 5. 00:30
 1/2 anonim ***** válasza:
lehet hogy előző életedben ott éltél .
2017. jan. 5. 18:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, szerintem van jelentősége, bár én nem a DNS-ben keresném a megfejtést.

A kambodzsai dolog külön érdekes, kérlek majd számolj be róla, ha eljutottál oda, hogy tapasztaltál-e valamilyen furcsaságot, esetleg emlékeket idézett-e fel az ottlét.

2017. jan. 5. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!