Évekkel ezelőtti beszélgetésekre tudok visszaemlékezni szóról szóra és fárasztó, ez mitől lehet?
Ma találkoztam ismerősömmel akivel 2 éve nem beszéltünk és nosztalgiáztunk ,de nekem az emlékek teljesen tisztán megmaradtak. Ez nem csak vele, hanem rengeteg esetben így van.
A legutolsó ilyen emlékem 5 évvel ezelőtti és nagyon nem értem. Semelyik ismerősöm nem érti hogy lehet ez

Így megy ez. Van nagyon komoly oka. Noha nem neurológiai, mert az agy nem tárol emlékeket.
Nem nagyon van vele mit kezdeni, mert még a szakértők se tudják mitől van.
Ha nagyon zavar, de tényleg nagyon nagyon élhetetlenné teszi az életed akkor írjál rám. De ha már az öngyilkosság gondolatával játszol annyira rossz.
Én a helyedben elmennék gép és gyorsírónak.
A fotografikus memórai auditórikus változatával például gyors és gépíróként tudnál nagyon jó lenni.
A parlamentben is dolgoznak hatan. Mert egy csak 10 percet jegyezhet fel, ugyanis még 45 perc amíg abból a gyorsírásból kéziratot készít. Neked nem lenne ilyen gondod vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!