Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Zenedoboz magától megszólal...

Zenedoboz magától megszólal valami ésszerű magyarázat rá?

Figyelt kérdés
Nemrég egy karácsonyi vásárban vettem egy zenedobozt. Új,nem volt senkié sem előttem. Kétszer előfordult,hogy magátol megszólalt,úgy ,hogy előtte napokkal volt csak felhúzva. Mindkét alkalommal az esti órakban törtent a dolog ,mikor párommal már nyugovóra tértünk. Valakinek hasonló tapasztalat? Felhúzós zenedobozoknál ez a normális?:D
2016. dec. 12. 21:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nyugi van semmi paranormális jelenségre nem kell gondolni... Nem, nem a szellemek zenéltetik elhiheted.

Kezeltethetné magát aki ilyenekben hisz.

2016. dec. 13. 13:42
 12/15 anonim ***** válasza:
szomszéd tette.
2016. dec. 13. 17:29
 13/15 anonim ***** válasza:

"6-os te nagyon hüle! A konvektornál van hőingadozás, de a zenedoboz nem melegszik. Gondolkodj, mielőtt hülyeséget írsz."

Te is gondolkodhatnád te nagyon egyszerű. Szerinte a szobája az év és a nap minden szakában 24 fokos? Nem tudom te milyen csoda bolygón élsz, de nálam nem így van. Nem kellenek 50 fokos változások a fém vagy akármi más tágulásához.

2016. dec. 13. 19:45
 14/15 anonim ***** válasza:

6-ostól bocsánatot kérek. Igaza volt. Én írtam hülyeséget.

Lucifertől is. 4-es voltam. :)

2016. dec. 14. 16:51
 15/15 longlife ***** válasza:
azért vannak kíváncsi szellemek.Gondolj bele ha üres a kecó micsoda partiba kezdenek.Zene doboz ááááá had szóljon.És hogy ez mennyire igaz, úgy tudod lemérni,hogy rá raksz egy pörgettyű számolót.Egy jó tanács:dobot ne vegyél.
2017. jan. 7. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!