Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Horoszkóp párkapcsolat?

Horoszkóp párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Sziasztok olvastam itt gyakorin elég sok ilyet ,hogy pl "mi a véleményetek a nyilas pasikról?" meg "rák és szűz lehetnek együtt ?" stb... Szerintem ez tiszta hülyeség nem mindegy kinek mi a horoszkópja ? szerintem ezen semmi nem múlik :D Nektek mi a véleményetek erről ?

2016. dec. 8. 15:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Üdv ! Vannak a horoszkópban jellemzések,és ezek bizonyos %- ban igazak ! Nem a napi horoszkóp !!! Hanem a jellemrajzok.Én pl Rák férfi vagyok és mindíg gyűjtöttem valamit.A Rák szeret gyűjtögetni,fontos számára a család.És amikor ezt olvastam magamra ismertem.Persze minden csillagjegynek van jó,és rossz tulajdonsága is.A KÉRDÉSED AZ,HOGY MIÉRT KÉRDEZIK AZ EMBEREk AZT ,HOGY ÖSSZE ILLENEK-E ? Pont ezért,mert nem passzol össze mindegyik mindegyikel ! Én pl nem jövök ki a bika nőkel.Számomra ők nem elég érzelmesek.És nem csak úgy mondom,hanem ezt megfigyeltem.A skorpió nővel viszont lehet beszélgetni gyerekekről,családról.A skorpió nő,jó partner ! Legalábbis nekem ! Az,hogy szerinted ez az egész hülyeség az más téma.Most így gondolod.De lehet hogy összejössz egy olyan nővel akivel horoszkóp szerint sem passzolsz össze,és rájössz,hogy pontosan az történt veled amit a horoszkóp jellemrajza írt...Érted ? Tehát most azt mondod,hogy hülyeség aztán eltelik pár év és utánna olvasol,és rájösz,hogy JÉ hát velem pont ez történt !
2016. dec. 8. 16:06
 2/5 anonim válasza:

Én szórakozásból olvasok néha horoszkópleírásokat. Van pár személyiségjegy, ami jellemez is engem, de nem ez irányítja az életemet.

Kapcsolatban pedig főleg nem azt figyelem, hogy jajj, ő skorpió, vele nem lehet!...:D

Szóval összességében unaloműzésnek és kis emberismereti segédletnek jó, de ne ez alapján ítélje meg a másikat az ember.

2016. dec. 8. 16:12
 3/5 anonim ***** válasza:
1 válaszoló vagyok.Még annyival kiegészíteném ezt a témát.Hogy gyerekkoromban volt Lutra albumom amibe állatok levonóit kellet ragasztani.És én elutaztam akár Debrecenbe is azért,hogy meglegyen a hiányzó állat képe.És akkor 12évesen még nem olvastam horoszkóp jellemzést.Tíz évvel ezelőtt amikor elolvastam először akkor magamra ismertem,hogy JÉ hát ez olyan mintha rólam írták volna... A nőket megfigyeltem az életben ,a valóságban és azokra is rá illett a leírás.A nővérem Bika,és ő például érzelmes rózsás ,gicses képeket oszt meg a facebookon amibe bele van írva,hogy szép délutánt.Közben én meg tudom,hogy ő nem ilyen érzelmes,hiszen a testvérem,és ismerem ! Én vagyok az aki szerelmes verseket írt,és szerelmes leveleket,és nem ő...Közben én nem osztok meg olyan tartalmakat a facebookon,és most is szüneteltetem a facebook tagságomat,mert annyira nem érdekel a facebook...A nővérem esetét csak példának írtam,de más bika nőknél is láttam ilyet.(mármint ezt a nagy vörös rózsás érzelmes dolgot) Én meg úgy gondolom,hogy a valódi életben kell vörös rózsát adni ! Ebben is különbözünk a nővéremel.Az első barátnőm is annó Bika volt,és nem jöttem ki vele.Mert egy kapcsolat nem csak a szexből áll ! Oké,persze szexelni kar mindenki,de vannak hétköznapok,reggel,és napközben amikor ki kell tudni jönni a másik emberrel.De ha nincsen közös téma...A kos nő az harcias.Anyum kos volt (sajnos kétéve elhunyt) Anyum Kos nőként akaratos volt.Ha ő eldöntött valamit azt végig csinálta.De én tudom,hogy Kos nővel nem jönnék ki egy párkapcsolatban...Engem zavarna ez a nagy akaratosság,én hagynám,hogy nem kell erőltetni azt ami nem megyen.Szóval ezzel csak azt akarom mondani kedves kérdező,hogy nem csak annyiról szól ez,hogy ő Kos én meg Rák és akkor nem jövünk ki,hanem a VISELKEDÉSRŐL szól ! Természetesen vannak olyan csillagjegyek akik kijönnek jól a Bikával,vagy a Kos-al én nem ! Nekem ami eddig bevált az a Skorpió nő,és a Halak !
2016. dec. 8. 17:19
 4/5 hörnyéki j válasza:
A horoszkóp egy valótlan dolog !!!
2016. dec. 9. 14:22
 5/5 anonim ***** válasza:
rám az összes vonatkozik, mindből magamra ismerek
2016. dec. 9. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!