A vonzás törvénye igenis működik. Tapasztalom mióta élek. Számtalan történetet tudnék mesélni. Ha valaki nem ért benne valamit, szívesen válaszolok. Te is hiszel benne?
" Én nem a szkeptikusokat akarom meggyőzni, hisz itt már sok történetet lehet olvasni, hanem azoknak segíteni akik tényleg hisznek benne."
Akkor mi a kérdés? Annyira bírom, hogy ezeket a "kérdéseket" meghagyják, amikor csak olyan választ fogadsz el ami megerősít a vélményedben és semmit sem kérdezel, hiába jelentem 1000×...
Kedves 13-as! Engem nem kell, hogy megerősítsen senki, hiszen én tudom, hogy ez létezik. Erről könyv íródott, film készült. Ráadásul ezen az oldalon sokan leírták, hogy nekik is működik. Aki ennek ellenére szkeptikus, az az is marad.Nekem sem időm, sem energiám nincs őket meggyőzni.
A véleményem csak annyi, hogy aki olyan bolond, hogy egy ilyen felfoghatatlan és csodálatos dolgot nem használni ki az élete jobbá tételére, az meg is érdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!