Ha én kényszerbeteg vagyok és agresszív kényszergondolataim vannak másokkal szemben, akkor tartanom kell attól hogy megtörténhet a Vonzás Törvénye által?
Persze, tudom... szerintem a világ leghülyébb kérdését teszem most fel éppen, biztos fogod a fejed...... De én alapvetően hiszek benne, hogy a kívánságaink teljesülnek, ha sokat gondolunk rájuk. Nekem április vége óta kényszergondolataim vannak (járok terápiára, diagnosztizálva vagyok: OCD agresszív kényszergondolatok) Ezek a gondolatok, akárnennyire is borzasztó, de sokszor másoknak kívánok rosszakat, akár a halálukat. Nagyon gáz, borzasztó állapot. Remélhetőleg hamarosan "kigyógyulok" ebből. Van valami ezzel kapcsolatban ami szintén nagy szorongást vált ki: mi van ha bevonzom és mi van ha miattam fog rossz történni? Mintha ez tényleg kívánság lenne. Ezt szeretném megtudni, mert ettől nagyon félek.
Kérlek ne bántsatok.....
Nyugi mar, barcsak tenyleg letezne eza "vonzas torvenye".
Gondolom ez is most nallad egy kenyszer gondolat. de nyugi tenyleg attol hogy valakinek rosszat kivansz es sokat gondolszra, meg nem fog teljesulni, ha ez igy lenne afrikaban nem lenne ehezes, es en is mar gazdg lennek :D
Amugy en is nagyon sok embernek kivanok rosszat, es tudtommal meg nem valt be semelyik :)
Szoval tenyleg ne aggodj emiatt mert tok felesleges a "vonzas torvenye" egy hulyeseg.. :)
Nincs vágyad, csak egodból, így szinte semmi ereje nincs.
Nem kell ettől félj.
Miért jársz kezelésre? Mentális betegségeket magadban kell kikezelned.
Felesleges elmenni valakihez, mikor neten keresztül is adhatnak tanácsokat.
Ha kell, segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!