Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Csakrák! Helló lehet nemjó...

H5136 kérdése:

Csakrák! Helló lehet nemjó helyen vagyok. Valaki segitség?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kiváncsi hogy ha valakinek a csakrái zártak és járok is vele egy helyre de érzem hogy magamnak kell csinálnom. Csak nem tudom sajna hogy kezdjek neki. Tudna valaki segiteni benne ? lehetőleg ne irjanak olyanok akik nem is hisznek benne.

2016. nov. 16. 18:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Vannak a youtube-on irányított meditációk direkt a csakrák aktivizálására és hangolására. Angolul és azt hiszem, magyarul is. Ha megcsinálod egyszer, utána már anélkül is menni fog, hogy hallgatnád, magadat is végig tudod vezetni rajta. Nekem ezek hatásosak voltak.

(Ha youtube-on magyarul nem találsz ilyet, leírás a neten biztos, hogy van.)

Egyébként nem lehetnek zártak a csakráid teljesen... mert akkor nem élnél. Csak alul- vagy túlműködhetnek. Ezért jó harmonizálni őket, rendszeresen, akár naponta. Később ritkábban is elég.

2016. nov. 16. 18:49
 2/5 A kérdező kommentje:
kösszi :)
2016. nov. 16. 18:50
 3/5 Amarok Tonrar ***** válasza:
Zárt csakrák? Ez olyan, mintha elmennél a kardiológiára, mert nincs vérkeringésed. Ha utána olvasnál, akkor tudnád, hogy ha egy csakra leállna, akkor a hozzá kapcsolódó szervek is. Meg te is.
2016. nov. 16. 21:07
 4/5 anonim ***** válasza:
2016. nov. 16. 23:42
 5/5 anonim ***** válasza:

nincs olyan hogy zárva van. akkor nem élnél

ne hagyd magad megetetni minden baromsággal!

Gondolom már elég sokba került...

A lelki okait kell a problémáknak először. Utána simogathatod a csakráidat is.

2016. nov. 18. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!