Bányaféreg okozhatja az összes depressziós tünetegyüttest?
Én is a twitteren láttam ezt a hírdetést egy fúiskolát végzett természetgyógyásztól. [link] aki szerint 3 elektrosokkos kezelés után a bányaféreg, ami a depresszió okozója elpusztúl és normális életvitelre térhet az ember. Persze elsőre az ember ezt viccesnek gondolja, de utánaolvastam a férgekről és nagyon sok esetben az emberben magában élősködik [link]
Egy bőséges cikk erről [link] Nem vagyok biológus, ezért kérdezem. Nem lehet-e az, hogy bizonyos esetekben ezek a bányaférgek nem érnek el olyan nagy populációt, hogy olyan tünetek legyenek pl láz, hányás, eszméletvesztés stb, hogy orvoshoz menjenek az emberek, de annyira elég a hatása a szervezetben, hogy depressziót okozzon.
Másrészt pedig régen is a pszichiátrián elektrosokkal kezelték az embereket az orvosok, akik tudósok lévén azért azzal kezelték, mert hatott, de miért is hatott? Lehet, mert megőlte a férget, de ma már azt hiszik kiváltja az antipdepresszáns.
Lehet hogy a depresszió igazi oka férgesedés az agyban ? [link]
Nem hatott. De én tényleg azt ajánlom sokkoltasd magad :D
Jobb, ha egy ilyen elhullik bányaféreggel együtt, míg elvegetál és mindent külső körülményekre fog. Ahelyett, hogy saját magán változtatna :D
Itt a napi sirám :D Depressziós vagyok ó anyám, minek éljek, de szär az életem :D
"Napjainkban ” csak” Szudán, Ghána, Nigéria, Mali, Togo, Burkina Faso, Etiópia, Nigéria és Elefántcsontpart számít endémiás területnek."
Igen, könnyen lehet! De én Magyarországot, Középeurópát, sem Európát nem látom a felsorolásban.
Tehát a feltételezésed hajmeresztő!
Nem a bányaféreg hanem a Goa'uldok
Régen sok betegséget érvágásos kivéreztetéssel gyógyítottak. Ezek szerint a vér okozza a betegségeket. Ha teljesen kivérzel akkor nem leszel már többet beteg.
Vagy inkább mégis bízzuk az orvosokra ezeknek a kérdéseknek az eldöntését. Ők mégiscsak többet tudnak mint mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!