Elátkozott lenni a lakásunk? Folyt. Lenn.
Figyelt kérdés
Kb. 10 éve lakunk a jelenlegi lakásunkban, azóta érzem és mondom, hogy olyan, mint egy "elátkozott ház". Minden ok nélkül belénk kötnek, mintha szúrná a szemüket, hogy mi itt lakunk a földszinten.Senkivel nem törődik a család, mi jól meg vagyunk, de velünk 1 személy állandóan kötekedik és még a barátnőit is bevonja ezekbe. Mit tehetnék, nagyon nehéz ilyen helyen lenni és megviseli a családot. Egyébként szeretünk itt lakni, jó a hely, közel van minden, de mégis beárnyékolják a fent leirtak.2016. nov. 3. 18:01
3/9 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem a csodálkozást! Miért ne lehetne, hiszen elég sokszor halljuk, hogy valami történt abban a házban és azóta nincs nyugalom! Egyáltalán nem vagyok buta, ha az lennék nem tettem volna fel a kérdést! Csak olyan irjon,aki normális és segitő választ tud irni!!!!
2016. nov. 3. 18:34
4/9 anonim válasza:
Mit nem értetek? Lenni, vagy nem lenni? Ez itt a kérdés.
6/9 Fish1 válasza:
Megkérdezted már a kötekedőt, hogy tulajdonképpen mi problémája veletek?
7/9 Missi_Key válasza:
nem ház lenni elátkozott, szomszéd lenni gonosz, adni neki pofon egy kettő és már nem kotekszik házatokban
8/9 anonim válasza:
Csináltass lakástisztítást a negatív embereket meg zárd ki vagy legalább is ne hagyd hogy hatással legyenek rád, védd meg magad vagyis a gondolataidat tőlük.
9/9 anonim válasza:
Ha az iskolában valaki pofánver, akkor elátkozott lenni az iskolátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!