Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kékes, gomolygó fényű, lebegő...

Kékes, gomolygó fényű, lebegő gömb. Mi ez?

Figyelt kérdés
Kisfiamat altattam, amikor egyszer csak kettőnk közt megjelent ez az izé. Majd pár másodperc múlva eltűnt. Utána, ahogy lecsuktam a szemem, még zárt szemmel "láttam", mint mikor fénybe nézés után lecsukod a szemed. Tehát valóban láttam és nem álmodtam.
2016. okt. 31. 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
gömbvillám vagy esetleg energia gömb, utóbbiról hallotta már sokat, de őszintén szólva kevésbé hiszek benne mint a gömbvillámban de néhány százalék esély persze lehet a létezésére.
2016. okt. 31. 19:58
 2/4 PicúrHógolyó ***** válasza:
Én is hallottam erről. Valamire olyasmire emlékszem, hogy mikor változik az idő (pl. vihar közeleg), akkor jelenik meg ilyen energiagömb.
2016. okt. 31. 20:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy gömbvillám. Még déditatámékhoz nagyon régen egyszer "ellátogatott" egy. Elv bement a házba az ajtón, végigment a szobán, "szétnézett" és kiment az ablakon... Persze ezt néhány s alatt. Én még sajnos nem láttam, kíváncsi lennék, hogy néz ki...
2016. okt. 31. 21:16
 4/4 anonim válasza:
Szerintem gömbvillám.
2016. nov. 1. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!