Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A rontás levétele ellenkezik...

A rontás levétele ellenkezik a keresztény vallással?

Figyelt kérdés
Nem vagyok vallásos, de hiszek Istenben és félek hogy a Pokolra kerülök, ezért próbálok bűn mentes életet élni. Beleragadtam egy helyzetbe, évek óta benne vagyok, amiből 3 éve tartó pszichológiai kezelés sem hoz ki, ezért gondolkodom azon, hogy elmegyek valakihez, aki rontást/átkot vesz le az emberekről. Ugyanis olyan az életem, hogy nem egy, nem két ember mondta azt, hogy téged tuti megátkozott valaki, és bár nem hittem eddig ebben, de már szöget ütött a fejembe, és szeretném kipróbálni. Szkeptikusok véleményét nem kérem, annyi érdekel csak, hogy Isten ellen való bűn-e, ha elmegyek valakihez, aki átkot/rontást vesz le az emberekről?
2016. okt. 31. 14:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem ellenkezik,sőt! Házszentelésnek hívják. A pap kimegy és a ház szobáinak sarkait megszenteli vízzel és elmond egy imát.
2016. nov. 4. 22:29
 12/15 anonim válasza:

9-es vagyok. Valóban rendszeres a házszentelés. Imádkozik a pap, szentel vizet és azzal locsolja végig a házat. Maradékot újratöltjük (szenteletségét nem veszíti el) majd az egész család azt issza.

Valamint van ördögűzés is.

2016. nov. 5. 12:27
 13/15 anonim válasza:
Úgy tünik,hogy komoly gondjaid lehetnek,mert leveledből sugárzik a reménytelenség és a tanácstalanság.Ráadásul már több éve is tart és nem látsz kiutat.Pár éve én is rákényszerültem arra,hogy elmenjek mágushoz rontást levetetni,mert úgy éreztem,valami gonosz dolog belépett az életembe.Komoly problémáim voltak,mert megmagyarázhatatlan dolgok történtek.Depressziós lettem,mert nem láttam kiutat.Elmentem mágushoz,aki megállapitotta,hogy valaki megrontott és pénzért természetesen le tudja venni rólam.Nem kevés pénzért.Mondanom sem kell,hogy nem használt és több alkalommal is vissza kellett mennem.Természetesen az árat mindig borsosan elkérte,eredmény pedig nem volt.De Isten igen kegyelmes volt hozzám,ugyanis nem sokkal ezután elmentem egy evangelizációs gyógyitó összejövetelre,ahol a problémám megoldódott.Mondom neked Isten az egyedüli,aki képes téged bármilyen problémából kihozni.zsoltárok 34/19Sok baja van az igaznak,de valamennyiből kimenti az Úr.Az,hogy próbálsz bünmentes életet élni nagyon jó dolog,de nem ad üdvösséget számodra.Effézus 2/8 Mert kegyelemből tartattatok meg,hit által:és ez nem tőletek van Isten ajándéka ez.2/9Nem cselekedetekből,hogy senki ne kérkedjék.Természetesen nekünk keresztényeknek szereteben kell járni.De az üdvösséget azért kapjuk, mert az Úr Jézus megváltott minket és mi elfogadtuk őt Urunknak,Megváltónknak.Az Üdvösség megszerzését Isten minden ember számára elérhetővé tette.Róma 10/9Mert ha te a száddal vállást teszel az Úr Jézusról és szivedben hiszed,hogy Isten feltámasztotta Őt a halálból üdvözülsz.Róma 10/10 Mert szivvel hiszünk a megigazulásra,szájjal teszünk pedig vallást az Üdvösségre.Személyesen el kell fogadnod Jézust,Megváltódnak,Uradnak kell kijelentened.Be kell Őt hivnod az életedbe.Mert ha úgy gondoljuk,hogy nekünk nincs szükségünk Üdvösségre,magunkat csapjuk be és örökké tartó veszélynek tesszük ki magunkat.Aszentirás azt mondja,kerüld el a mágusokat.3Mózes19/31Ne menjetek igézőkhöz és a jövendőmondókat ne tudakozzátok,hogy magatokat azokkal megfertőztessétek.Én vagyok az Úr a tiIstenetek.Én azt tanácsolnám,hogy keress egy gyülekezetet,beszélj a problémádról nekik,tanulmányozd a szentirást,mert Isten Igéje orvosság minden problémára.
2016. nov. 6. 17:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Elmentél egy kóklerhez aki lehúzott pénzzel, de azért elmentél újra és újra. Ebből is látszik, hogy nem volt rajtad rontás. A kérdezőn sincs. Korrekt mágus megmondja, hogy nincs, és az még csak egy beszélgetés, nem is ellenkezik semmiféle vallás előírásaival. De azt a korrekt embert megtalálni, aki ért is hozzá, és meg is mondja a tutit ahelyett, hogy a pénzedre menne, hát... sok szerencsét.
2016. nov. 6. 18:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Kuruzslókhoz semmiképp se fordulj, csak megterhelnek több megkötözéssel. Jézus az igazi Szabadító! Csak Ő tud megtisztítani s megszabadítani. Fordulj hozzá hittel s bizalommal, tárd elé szíved minden baját és gondolatát! Bánd meg bűneidet Ő neki s hívd be Őt a szívedbe s az életedbe!

Ha őszintén így cselekszel hittel, alázatos szívvel, akkor megtörténik a csoda a szívedben, az elmédben! Ő megbocsát, kegyelmébe fogad, megtisztít, és megvilágosít. A tisztátalan szellemeket pedig messze elűzi tőled s belőled!

2016. nov. 27. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!