Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nektek van/volt képzeletbeli...

Jazzmyn kérdése:

Nektek van/volt képzeletbeli barátotok?

Figyelt kérdés

Ha igen mik voltak a szokásai? Mi volt a neve? Sokat voltatok együtt? Mi ő? Mikor ismerkedtetek meg? (Ha már nincs)Mikor ,,tűnt el"?

Csak azért kérdezem mert kíváncsi vagyok. Az én képzeletbeli barátom egy alakváltó. Csak élőlények alakját tudja felvenni kivéve az emberét.Tudtommal nőstény,de lehet hogy nemet is tud váltani. (Ebben nem vagyok biztos) Eléggé makacs és harcias,de nagyon kedves. Az egyik szeme teljesen fehér kivéve a pupilláját ami fekete,a másik pedig teljesen fekete a pupillája pedig fehér. Ezért Yin-yangnak hívják. Álltalában kutyaként jelenik meg. Hozzám hasonlóan nem túl emberbarát. Elsős koromban ismerkedtünk meg,de akkor még nem igazán figyeltem rá,illetve nem tudtam,hogy mások nem látják. Éppen ezért a tanáraim kicsit furcsán néztek rám amikor vele játszottam. Néha másnak is megmutatja magát nagyon ritkán. A barátnőm majdnem elájult amikor meglátta. Beszélni nem tud csak az állatok nyelvén (A kutyámmal rendszeresen beszélget) De mostanában a frászt hozza rám. Folyton szaladgál csak az árnyékát vagy a farka végét látom. Bújócskázik. Már megkértem,hogy haggya abba de nem igazán hallgat rám (mint már mondtam eléggé makacs) A frász kerülget tőle,de remélem majd abbahagyja.

Aki azt mondja hogy menjek el pszihológushoz az menjen a francba. Nem erre vagyok kíváncsi.

14L

2016. okt. 30. 20:12
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
38%
Nekem a kedvenc képzeletbeli barátom, Isten.
2016. okt. 30. 21:28
 12/25 anonim ***** válasza:
60%
Nem igazán volt, próbáltam, de én sosem tudtam ennyire beleélni magam, max egy-egy egyszeri alkalomra, hogy jobban beleéljem magam a játékba, őket sem sokáig "láttam"... Nem rossz a képzelőerőm, de már kicsiként is lehet hogy túl realistán gondolkodtam 😂
2016. okt. 30. 21:49
 13/25 anonim válasza:

Nem, soha nem volt....

Javaslom, hogy beszélj a szüleiddel. Ez az egész sztori nem teljesen tűnik normálisnak, szerintem túl sok ilyen jellegű filmet nézel vagy könyvet olvasol.

Vannak barátaid, eljársz velük szórakozni (pl. mozi)?

28N

2016. okt. 30. 21:50
 14/25 anonim válasza:

Kedves 14 éves leányzó!

Nekem nem képzeletbeli barátom volt, hanem képzeletbeli világom. :)

18 éves koromban viszont elhagytam az egészet és el kezdtem a jelenben élni.

2016. okt. 30. 22:07
 15/25 anonim ***** válasza:

Hali , amit az előző is irt velem is hasonló van, vab egy kis képzelt világom, és oda menekülök a problénák elől.

Egész kiskorom óta van ez, minden este abba a kis világba vonulok el.

Lehet hülyeség, de szerinten ez a kis világ nem árt nekem (nem vagyok dilis és vannak barátaim)

Ez csak segít a mindennapi streszt kezelni és jobban érzem magam tőle, boldogabb vagyok :)

16/L

2016. okt. 30. 22:49
 16/25 anonim ***** válasza:

(Előző vagyok)

De etől függetlenül lehet nem ártana beszélned szakemberrel. (Lehet skizofrénia)

2016. okt. 30. 22:55
 17/25 anonim ***** válasza:

Mit akarsz ezzel a kérdéssel? Mit akarsz kérdezni? Azt, hogy van-e nekünk, vagyhogy menőzni-e akarsz, hogy-e neked milyen-e menő-e Yin-yang-os barcsid van? Nos, le kell törnöm a copfod, mert az enyém sokkal vagányabb. Neki van egy motoros bandája és reggeltől estig nyomja a Hevi-Metált. Van egy sebhely az arcán, amit az apukája csinált neki késsel,mint egy gondos szülő, ezt még ő mesélte nekem. De egy ideje nem láttam, mert be vitték a sittre műemlék rombolásért.

65/F

2016. okt. 30. 23:03
 18/25 anonim válasza:

Nekem volt képzeletbeli barátom, egy méh színű ember-méhe keverék. Nagyon féltem a méhektől kiskoromban, és amikor ő bejött az életembe,megmutatása,hogy egy méh tud kedves is lenni (ő), azóta nem félek tőlük,sőt,szeretem őket !

Kinézetileg,ember alakja volt, fekete-sárga csíkos bőre,méh szárnya, az arca nem látszódott, mert egy hófehér acél maszk takarta,és csak a sárga szemeit láttam.

Nekem óvodában jelent meg,és néha még most is látom,bár ez inkább már csak a "megszokás",már tudom,hogy nem létezik,de ha szomorú vagyok,neki elmondhatok mindent :')

2016. okt. 30. 23:17
 19/25 anonim ***** válasza:
Soha nem volt ilyen barátom. Főleg nem látomás. Az önbecsapásban viszont jó vagyok. A lényeg, hogy ha lányként a fiú wc-be mennél ne az legyen a fejedben, hogy de ciki, de égő volt, de szerencsétlen vagy. Hanem, hogy milyen jó dolgok miatt irigyelhet, aki lát. Milyen titkok kezdődtek el.:D
2016. okt. 30. 23:23
 20/25 anonim válasza:
Skizofrén vagy, end of the story
2016. nov. 1. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!