Nektek volt képzeletbeli barátotok?
Ha igen,hogy nézett ki,miket csináltatok vele?
Nekem volt,és ha belegondolok,úgy nézett ki,ahogy a kaszást szokták ábrázolni. Fekete ruhája volt,magas volt,kapucnis. Kommentáltam neki,hogy éppen mit csinálok. Aztán ő néha elment a bejárati ajtó mögötti függöny mögé,ott ,,lakott",sose mentem utána.
Képzeletbeli barátoknak hitt dolgok nagyja nem képzeletbeli.
Nem emlékszem lett volna. De rengeteg embernek mutatkozik meg egyik őrangyala kiskorában.
Egész kicsinek volt 3 is.
Nem voltak barátaim, velük beszélgettem. :D
Nevük is volt, először egy volt, úgy nézett ki mint egy hangya, de kb akkora volt mint egy kis gyerek keze, piros-narancssárga színe volt 3 tagra volt osztva a teste, mint egy ízeltlábúnek.
4 lába volt, első 2 volt a 'keze'. Mindig azt képzeltem, hogy a vállamon ül és beszél hozzám, ha esernyővel mentem ő az esernyő tetején 'napozott'.
Rengeteg mindenen átsegített, emlékszem, hogy 4.-ben angol vizsgát kellett tennem, baromi nehéz volt, több órát készültem, ő biztatott, hogy ne adjam fel.
És átmentem a vizsgán, 4-es lett. :)
A másik egy kicsit később jött, egy csiga volt, akinek a házából 2 kéz jött ki, az előző barátomnak a felesége volt.
A harmadik kb 9 éves koromban jött, lerajzoltam egy színes tollú kakast és 'életrekeltettem'.
A nevüket nem írnám le, mindnek hülye neve volt, fogalmam sincs honnan szedtem őket.
Nem, nemvolt.
De gyerekkoromban volt az a mese a cartoonon a fosterék háza képzeletbeli barátoknak, már akkor is felbukkant bennem a gondolat, amit szeretnék ha megválaszolnátok hogy akinek volt képzeletbeli barátja, ti láttátok is úgy mint mondjuk a szüleiteket vagy csak úgy hittétek/csináltatok/játszottátok mint ha ott lenne? ( Nem bántásból, de ez engem tényleg érdekel )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!