Mi a módja annak, hogy megtudjam álom volt -e vagy hallucináció?
Régebben kb 13 éves voltam, idegesítettem a bátyámat és anyámat valamivel kb 3 hónapon keresztül. Egyik nap mikor a fürdőben voltam, vagy csak álmomban voltam a fürdőben, de amikor ez történt, 5 éve, akkor nem is gondolkoztam ezen és a történések után nem emlékszem, hogy felkeltem volna... tehát a fürdőben az elején még csak elsuhanó árnyakat láttam és mormogást, majd pár nap múlva, mikor vendégeink voltak és anyám beküldött valamiért(5 év hosszú idő, az sem biztos, hogy tényleg voltak vendégeink) szóval bementem azért a valamiért és akkor ott volt teljesen valóságosnak tűnt egy 20-30 centis sárga barna csíkos beszélő hörcsög(ezért zártam ki annak a lehetőségét, hogy ez valóban megtörtént) a hörcsög azt mondta álljak le ezzel a szokásommal mert a bátyámat idegesíti és azt mondta megöl ha folytatom... amikor anyám jött, hogy miért nem hozom már azt a valamit, akkor a hörcsög visszabújt a szekrény mögé, nem mondtam el senkinek sem, hogy mit láttam és azóta nem idegesítettem a bátyámat, legalábbis azzal nem. És az a hörcsög sem jelent meg többet ha jól emlékszem vagy csak egyszer max.
Sajnálom ha nem érthető(írjátok meg miért nem), egyes dolgokat vagy azért nem konkretizáltam mert nem emlékszem rá, vagy mert nem akarom.
Szóval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!