A karma létezik, vagy csak kitaláció?
10-es!
Az, hogy te nem ismered ezeket a dolgokat, az nem jelenti azt, hogy nem léteznek, csak a te tudásod és felfogóképességed nincs meg hozzá.
Nekem túl magas a felfogóképességem és a tudásom, ezért nem hiszek el minden hülyeségeket. :D
De te megbeszélheted az "igazadat" a többi hívővel aki mást hisz. Én hozok pattogatott kukoricát és kényelmesen elhelyezkedek. Szeretem a vígjátékokat.
"Annyi jót teszek az emberekkel, mégis csak rossz dolgokat kapok az élettől."
Fogalmad sincs hogyan működik.
De kb egyáltalán.
Más karmádat ledolgozni és életleckéket kapni életcélodhoz közeledésért.
11-es - Duenna!
Ezt írod!
"Az, hogy te nem ismered ezeket a dolgokat, az nem jelenti azt, hogy nem léteznek, csak a te tudásod és felfogóképességed nincs meg hozzá."
Ezen dolgok amikről te beszélsz emberi kitalációk, soha sehol nem bizonyított tények.
És még ezen dolgokat ténylegesen nem bizonyítják tényként, addig ezek csak fikciók és mesék, semmi többek!
Minden egyes dolog ami történik velünk, még a hited is, az hogy te ebben az előző élet és következő élet dologban hiszel az agyad játéka.
Valahol olvastál róla, te is tapasztaltál hasonlót esetleg - nyilván hiszen az emberek agya bizonyos szituációkban azonosan reagál - szóval azt tapasztalod amit a másik valamikor leírt!
Az élet szerintem spontán dolog, mint ahogy az a természetből is kiolvasható.
Semmi logika nincsen például abban, hogy a fű miért zöld, az ég miért kék, és hogy miért látjuk ezt mindannyian ugyanannak és ugyanúgy.
Az emberi élet vagy bármi más élet is spontán jön létre.
A halál után pedig semmi új élet, meg dimenzió szerintem nincsen.
Ez mint a vallásokból a spirituális tanokból jön, ezek mind csak kapaszkodó arra nézve, hogy az ember elkerülje, illetve próbálja elkerülni azt a sajnos vitathatatlan tényt, hogy az ideje véges, és meg fog halni!
Az ember mivel gondolkodó és érző lény az élete minden másodpercében - képtelen azt elfogadni, hogy ő egyszer nem lesz.
Ezért ez a sok kapaszkodó és remény, hogy a halál után élni fogunk, csak másképpen!
Pedig nem, sajnos nem!
Maga az, hogy a lélek újraszületik egy másik testben, hogy tanuljon, meg karmát dolgozzon le!
Miért, miért lenne erre szükség.
Ez megint alantas és tipikus emberi gondolkodás és logika.
Tanul és küzdj, hogy előbbrejuss az életben, stb.
EZ az egész emberek által és emberi logikán alapuló fantazmagóriák összessége - amiben még azt is mondanám, hogy van valami.
De sajnos szerintem aki meghal, az soha többet nem fog magáról tudni, és semmi másról.
Nem értik az emberek az élet mibenlétét, ez a baj.
Az élet van, létrejön, és elmúlik, majd születik egy másik élet.
Meg, hogy törlődik a memóriánk és egyéb bugyuta dolgok.
Tipikus magyarázkodás, emberi elme által megalkotott magyarázkodás és logika!
Ha meghaltál ennyi volt, nincsen tovább - bár tudom ezt senki sem szeretné elfogadni, de feltehetően így van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!