Miert van az hogy egyes emberek nagyon szerencsesek mig mas emberek egy eleten keresztul szerencsetlenek?
szerintem nincs összefüggés a rátermettség és a szerencse közt ez 1-es téved. Erre nem lehet ráteremni, itt bizony a véletlennek is van szerepe. A"vak szerencse" - kifejezésünk is ezt mondja. Meg a "hülyének van szerencséje".
"ez a ket embertipus letezik " -nem, és a szerencse forgandó. Ezek a szólások sok-sok tapasztalatból szűrődnek le.
Aki ilyen dolgokon morfondírozik annak soha nem lesz szerencséje. Legalább is soha nem tudjuk meg, mert ha talál, vagy nyer valamit, akkor már kikerül a szerencsések köréből.
Az ilyen emberek csak a szerencsétlenségeket jegyzik meg, mert agyuk, gondolkodásuk erre van hangolva.
50 éven keresztül véltem én is hogy nálam szerencsétlenebb nincs a földön, de igy 50 év után visszagondolva a leges legszerencsésebbek közé tartoztam, és tartozom most is. Soha nem vettem egy lottószelvényt, sem kaparós sorsjegyet, tehát nem tudhatom, hogy a ráhibázás mennyire jönne be nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!