Theta healing módszerrel ki lehet gyógyulni a pánikbetegségből?
Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata? Konzultációra érdemes járni inkább, vagy tanfolyamot végezni? Pszichológushoz nem megyek többé, mert ő tett ilyen beteggé, mint amilyen voltam a közelmúltban. Egészséges szeretnék lenni újra és letenni a gyógyszert.
Kérlek, csak komoly válaszolók írjanak.
A szcientologia egy maffia. Behaloznak, elszedik a penzed, erzelmi fuggosegben tartanak, elszakitanak a csaladodtol, zsarolnak.
ha jot akarsz akkor nagy ivben elkerulod oket.
Szerintem egy probat meger, artani nem art. En konzulenst javasolnek, aki a te problemadra fokuszal csak (gondolom az nem csoportban zajlik)
En is csinalom es segitett is, bar lehet, hogy ugyanezt erem el, ha naponta ennyit meditalok, mint amennyit a tetha healingeztem, mindenesetre nekem eddig mukodott.
A szcientologianak ehhez semmi koze, fizetni se kell ingyen is lehet csinalni konyvek, videok alapjan. Ezt a szcientologia sose hagyna:D
Ez tetszik, a pszichológus rossz bezzeg valami ezoterikus ökörség aminek semmi valós alapja csak pénzlehúzó szar az jó.
Anyukám a gyógyulásért dolgozni is kell, tehát csinálni amit a pszichológus mond, nem feladni az első problémánál. Ha nem lenne problémás a pánikbetegségből kigyógyulás, akkor nem kellene hozzá szakértő segítsége, menne magától is. A pszichológus felelőssége hogy olyan mértékben haladjon veled a gyógyulás felé hogy ne riadj vissza.
De ha te nem akarod hogy segítsen, tehát visszakozol és nem szólsz neki a gondjaidról és nem fogadod meg a tanácsát akkor nem fog tudni segíteni.
Az ezoterikus ökörség sem fog segíteni, elhiteti veled hogy minden rendben van, aztán mikor beüt a pánik akkor magadat fogod hibáztatni hogy nem csináltad elég jól, nem a humbug módszert ami átvágott.
Szóval menj a pszichológushoz. Vagy menj egy másikhoz ha ezzel bajod van, belőlük is van jobb és rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!