Szellem idézés hogyan? Kérem valaki írja le!
Figyelt kérdés
kérem tényleg nagyon könyörgök hogyan kell szellemet idézni? én csináltam egy táblát. egy vágódeszkára ráírtam tollal az abc-t igen nemet számok viszlát és minden nap egy kisebb meditáció után elővettem a táblát és kértem hogy valaki jöjjön és közben a poharat néha én mozgattam és már könyörögni szoktam hogy jöjjön valaki de nem jön senki... kérem valaki írjon valamit mit tehetnék mit mit csinálhatok rosszúl mire gondoljak vagy másik módszer!!! kérem nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon szeretném tényleg tudom hogy veszélyes nagyon jól tudom de nekem ez most mindenképpen kell nagyon nagyon könyörgöm valaki akinek sikerült ossza meg hogy csinálta :(2016. szept. 18. 14:11
1/5 anonim válasza:
Patikából egészséget venni és a GyK-s válaszokból szellemt idézni megtanulni nem lehet.
3/5 anonim válasza:
Túl györcsösen akarod.
Meg az első idézéseket sem egyedül szokták végrehajtani.
Hatalmas mennyiségű energiát őröl fel...
4/5 anonim válasza:
arról nem beszélve, hogy az Quia táblával a LEGVESZÉLYESEBB és még gyakorlottabb ember sem vetemedik arra, hogy egyedül idézzen meg szellemet. A másik: nem szórakozásból csinálod ugye?! ha konkrét személyt szeretnél megidézni, ahhoz is több ember kell. minek akarsz te szellemet idézni?
5/5 anonim válasza:
:#3 de ha feltétlen tudni szeretnéd, akkor jelezz vissza privátban, és leírom neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!