Milyen képesség az amikor valaki, akit nem ismersz és nem láttál soha életedben a neveden szólít? Többi lent, szerintem para.
Nem lehet, hogy olyan átlagos a neved, mint pl a Kovács Kata, hogy kb minden 2. embert így hívnak?
Ha jól értem, ez az eset abban a városban történt, ahol barátnőd lakik? Nem lehet, hogy ismeri barátnődet valahonnan (pl facebook) és felismert téged, mint az ismerősét onnan? Szoktál amúgy névtáblát viselni?
nekem mamám mindig azt mondta, ha átmegyek a szomszéd faluba, köszönjek mindenkinek, mert nem tudhatom ki rokon és ki nem. :D
Egyébként sokszor hallani, hogy: Szia x.y, örülök, hogy megismerhettelek, már sokat hallottam rólad. :D
Akik elérték a kellő szintet, azok már emlékeznek az előző életeikre is.
Ez nem képesség, meditáción keresztül "bármit" el lehet érni.
Nagy esély van rá, hogy akiket ismertél előző életedben, azokkal most is találkozni fogsz, vagy találkoztál.
Hallott rólad és lehet nem a mellkasodat nézte csak erősen gondolkodott hogy mi is a neved.
A fészbúkra meg tényleg nem kell mindent feltenni:
https://www.youtube.com/watch?v=F7pYHN9iC9I
Ugyan nem magyar és hatásvadász, de a lényeg hogy a fazon sikeresen jósol az embereknek és a végén bemutatják hogy az infókat a közösségi oldalakról szedték össze a szomszéd szobában lévő emberei és küldték tovább a fülébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!