Aki nem hisz semmiben az mit keres itt az ezo kategóriába?
Figyelt kérdés
Akárhány kérdést tesznek fel valaki mindig beleir hogy nem letezik satöbbi. Akkor miért olvassa el. Ha a kerdezo vagy a néhány válaszoló hisz a dologban akkor higgyen valoszinu h nem veletlen hisz benne.
Én amiben hiszek nem veletlen hiszek vagy hinni akarok. Jobban belegondolok es latom az értelmet. Rengeteg olyan sztori van hogy a 3-4 eves kisgyerek aki alig látott vmit a világból olyat mond hogy xy volt, itt élt régen, kik voltak a rokonai, mibe halt bele. Aztán utana jar valaki es minden ugy volt ahogy a Gyere mondta. De ez csak az egyik dolog.
Na csak azt nem érte hogy az ateisták mit keresnek ebbe a topikba? Trollkodni?
2016. aug. 6. 13:03
21/21 anonim válasza:
Én erre csak azt tudom mondani: aki még annál az álláspontnál van hogy űrlények vannak oké, megértem, persze hogy vannak, nem vagyunk egyedül az univerzumban, ezzel szerintem a legerősebb szkeptikusok is egyetértenek. De aki képes jósokhoz járni hogy megkérdezze mi történik vele az meg random mond valami hülyeséget hogy rosszat lát a jövőben és erre a 2 mondatra ad 50ezret, arra mit reagáljunk szerinted? Azt hogy ő egy okos ember és jól tette? Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!