Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez lehet valamiféle átok?

Ez lehet valamiféle átok?

Figyelt kérdés

Minél jobban távolodok a partneremtől, annál rosszabbul érzem magam fizikálisan. Mióta egy másik férfira is felfigyeltem, ez csak rosszabbodik - ezt utólag fedeztem fel. Mintha ez csak egyre fokozná.

Nem tudom ez miért lenne jó neki, mert az évek óta csökkenő libidóm már gyakorlatilag nulla, azt hiszem lazulnak a méhtartó szalagjaim is - a kettőnek talán köze van egymáshoz, minden érzékszervem tompul, és már biztos, hogy nem csak én beszélem be, mert mostanság már mások is tapasztalói a rossz látásomnak és hallásomnak, akik eddig nem hittek nekem. De igen, a szaglásom, ízlelésem, tapintásom is tompul. Nem érzem a lehellet finom érintések csikandósságát például. De pluszként legalább egy hónapja köhögök, fulladok, az antibiotikum sem segített, nagy adag kalcium és allergia gyógyszer tart elviselhető állapotban. A családom is elkapta, ők érzékenyek az ilyesmire, de már átment rajtuk, max. 2 hét alatt, ő meg egyet sem köhintett vagy tüsszentett, pedig dohányzik is... Volt, hogy már szinte émelyegtem a sok köhögéstől.

Tudom, hogy az orvosnak kéne ezeket panaszolnom, de gondoltam egy kérdést megér. Már azért is mert érzem a belőle felém áradó negatív energiát. Hiába tagadja, nem vagyok vak (még). Mikor én beszélek ezós dolgokról, elzárkózik tőle, miközben tudom, hogy mást átkoztatott már meg, és a saját képessége is megvan hozzá. Hisz az átkokban. Ami azt illeti a szellemekben is, az űrlényekben.. és még ő mondja folyton, hogy bolond vagyok... na mindegy. Ami biztos, hogy valamit titkol. Hogy képmutató és tikolózik, hazudozik. Ami már egyáltalán nem érdekelne, ha nem érezném, hogy köze lehet hozzám.

Rettegek, hogy valami nagyon rossz fog történni, ha elhagyom. És talán valami még rosszabb, ha összejönnék a másik férfival. El akarom hagyni, és nincs lelkiismeret furdalásom, egy csepp sem. Csak az tart mellette, hogy most, ahogy romlik az állapotom, megrettentem. Őszintén... már háromszor szerettem újra és újra belé, és teljesen biztos vagyok benne, hogy többször nem menne. Szerintem ő is tudja. Nem tudom mit akar még tőlem.

2016. júl. 28. 23:57
 1/6 anonim ***** válasza:
8%
😅😂😄👍
2016. júl. 29. 01:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy jól szórakozol, számomra ez nem vicces.
2016. júl. 29. 01:18
 3/6 A kérdező kommentje:

Próbáltam látásra áfonyát, szemvitamint, szaglás miatt letenni a cigit, intim dolgokra intim tornát, általánosan idegekre B vitamint és magnéziumot, és mint halottnak a csók, egyik sem ért semmit, pedig egyiket sem adtam fel pár nap vagy egy hét után.

És ami az esetleges átokra terelte a gyanúm: szeretnék megismerkedni azzal a másik férfival. De minek? Miért, ha nem érezhetném, ha nem élvezhetném őt? Ez mélységesen elszomorít és feldühít.

És nem, nem vagyok ribi, nem vagyok csalfa. Ami köztünk van, már rég véget ért. Fogalmam sincs miért tartjuk fenn a látszatot, mikor ő is tudja, én is tudom. Én nem szeretnék semmit az orra alá dörgölni, de egyszerűen nem tud elengedni, én meg azt várom, hogy ismerje be, hogy vesztett. Hogy önmaga lássa be és ne mutogathasson rám, hogy én vagyok a hibás, és én vagyok az érzéketlen szörnyeteg, aki dobta. Birtokolni akar, de nem tudom mi jó neki ebben. Beláthatná, hogy az égvilágon semmi! Talán már csak azt várja, hogy teljen be nálam a pohár, és dobjam a francba, hogy aztán mocskolhasson, ezzel borogatva a kis lelkét. Az átok lényege meg: ha az övé nem lehetek, másé se legyek. Ha vele nem vagyok boldog, mással se legyek. El tudom képzelni, amilyen önző dög. Lassan veszi el minden reményem. Pedig nem hagyhatom, a szívem mélyén érzem, talán most az igaz szerelem talált rám. Nem szabadna, hogy számítson mindez, félvakon és félsüketen is jobb lenne a másik karjaiban. De... azt hiszem sikerült, amit akart. Elbizonytalanít, összezavar, és félek. Csak így, gyengén tud sakkban tartani. Mérgemben legszívesebben olyan átkot szórnék rá viszonzásul, ami lassan, kínok közt emészti őt el cserébe. Régen megtettem volna, de ez veszélyes játék. Ha bizonyos lenne, hogy megátkozott, inkább valamiképp a feloldásán fáradoznék, és paraszti egyszerűséggel faképnél hagynám - tetszőleges sorrendben.

De honnan tudhatnám?

2016. júl. 29. 02:11
 4/6 anonim ***** válasza:
28%

Nincs ebbe semmi àtok..az én exférjem is sokàig fenyegetett ugyanezeket is mondta "véletlen"-ha az enyém nem akkor màsé sem lehetsz stb.a végén azt is mondta nem.is szeretett ő se csak a gyerekek miatt nem akart vàlni (de addig engem az évek alatt kicsinàlt fenyegetések hogy megöl hogy elveszi a gyerekeket stb.)

Azt mondjàk a sors mindenkinek annyit ad amit adott meg isten malma lassan őröl..hàt kitudja..csunyàn àtvert nője volt màr istentudja miota..idősebbre de vékonyabbra cserélt ami a poén engem mindig c.gànyozott a csaja meg az :) (nekem nincs is ezzel bajom mert legjobb baràtnőm is az volt csak fàj hogy az én csalàdi összejövetelemen lefikàzta őket amikor oda meg csalàdi összejövetelre -lehet ha tudnàk ezt a kis történetet félnie kellene ott :)

A màsik mindig ledagadékozott ..erre most a nője is elkezdett hizni most őt is lecseréli vagy csak ledagadékozza?? Ismerőseim is mind mondjàk a csaja boldog lenne nem igy nézne ki mackonaci zsiros haj elhizàs..ha vki boldog szàrnyal..nekem mondjuk addig jo amig eggyütt vannak bàr nem hinném vissza merne jönni zaklatni hisz végülis ő lépett ki.. mindenki mondja keressek vkit mert jo lenne vki megtudna védeni..de azért hogy vki a testőröm legyen vagy bébiszitter nem kell kapcsolat..sőt nekem màr semmijen kapcsolat nem kell..csak egy nyugodt élet..most pihenem ki az elmult évek sérelmeit..

Àtok nincs..olyan van ha vki utàl és keresztbetesz mindenhol elterjeszt rolad ezt azt stb.

2016. júl. 29. 07:51
 5/6 anonim ***** válasza:
96%

Az átok mindig kétélű kardként viselkedik, így a használója, akár tudatosan, akár passzív módon használja, ugyanúgy áldozatául esik saját rosszakaratának (még ha csak később/ lassabban történik meg). Ezzel párhuzamosan az áldások is így működnek. Ha valakinek jót kívánunk, magunk is gyógyulunk tőle.

Az előttem szóló példája is ezt mutatja (még ha nem is hisz benne).

Így az Ön feladata nehezebb a férfiénál: meg kell neki bocsátania, és mindennél jobban azt kell neki kívánnia (szívből!), hogy nehogy baja essen, nehogy rosszra forduljon az egészsége. Öntse ezeket szavakba önmagában, és békéljen meg a gondolattal, hogy átkot szórhatott Önre.

Ha beválik, higgadtan el kell tőle válnia, anélkül, hogy fájdalmat okozna neki.

2016. júl. 29. 18:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Nincs semmiféle átok, mérgező lehúzó emberek vannak amin a gyógytea vagy ráolvasás sem segít. Te döntöd el, hogy mihez kezdesz az életeddel. Sok sikert!
2016. júl. 30. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!